Audika Nacka logo
1/7
Audionom

Audika Nacka

Varmt välkommen till Audikas hörselklinik Nacka Med över 35 hörselkliniker i Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbeta efter att varje person är unik och individuella behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre. Få hjälp med din hörsel av audionom...

Varmt välkommen till Audikas hörselklinik Nacka

Få hjälp med din hörsel av audionom hos Audika Nacka

Hos Audika kan du bland annat testa din hörsel, få rådgivning och prova ut hörapparater samt prova ut arbetshjälpmedel. Du kan även köpa tillbehör till din hörapparat, du kan handla på någon av Audikas kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du att din hörsel är nedsatt?

Känner du igen eller upplever något av följande?

• Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt.

• Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

• Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

• Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Det kan vara tecken på att din hörsel är nedsatt, ju tidigare du söker hjälp desto bättre!

Hörselvård hos Audika Nacka

Hos Audika kan du välja hörselvård, läs mer på länkarna nedan.

Hörselvård på uppdrag av Region Stockholm

Hörselvård i privat regi

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Nacka!

Informationen uppdaterades 15:38 - 4 jun, 2025

Frågor och svar

Fråga ställd 15:04 - 8 nov, 2019
När är det stängt för lunch på Audika, Nacka? Jag råkade nämligen komma en lunchtid förut, och fick ingen service utan uppmanades komma tillbaka när lunchtiden var över. Jag vill endast köpa hörbatterier. Er hemsida innehåller ingen uppgift om stängt för lunch!
svarar:
Hej Britt-Marie, vi beklagar att du inte fick hjälp på kliniken när du kom förbi. Vi stänger inte våra kliniker på lunchen vilket är anledningen till att vi inte har den informationen på hemsidan. Vi ska se över vad som inträffat på kliniken och förbättra vår service. Tack för din synpunkt! Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik
Fråga ställd 11:38 - 14 apr, 2019
Hej Jag ska till er 17/5 kl 0930 Jag har hört att det brunnit hos er Kan jag besöka er i alla fall 17/5 0930 ? Vänliga Hälsningar
svarar:
Hej, kliniken är renoverad efter branden så du är välkommen på din tid. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik
Fråga ställd 14:26 - 25 okt, 2017
Jag tycker min hörapparat fungerar sämre kan jag komma förbi och få den testad utan att boka tid eller skall jag boka? Med vänlig hälsning Kim Scharf
svarar:
Hej Kim! Det går att få själva hörapparaten kontrollerad utan tidsbokning på nåogn av våra kliniker med reception. Vilka dessa är kan du se på Audika.se under "Hitta din hörselklinik". Men om det gäller en justering av ljudnivån krävs ett bokat besök hos en audionom. Du kan kontakta oss för en tidsbokning eller om du har ytterligare frågor på 0200-111450 eller info@audika.se. Med vänliga hälsningar Audika Kundservice

Drop-in-tider

Drop-in

Audionommottagning, Hörselcentral

4.9
Kerstin N.
28 maj, 2025
Hade problem med laddningen av min hörapparat. Var till mottagningen i Nacka Forum på deras dropin-tid. Fick helt fantastiskt bemötande av både receptionist och audionom! De löste problemet på nolltid. Utan kostnad! ”Det går på garantin” var svaret jag fick när jag ville betala. Otroligt men sant! REKOMMENDERAR varmt Audika!
Zahra S.
28 jul, 2024
Trevligt bemötande och professionell personal , tålmodigt hjälpte från början till slut.