karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Dalby

På vården.se kan du jämföra 1 Astma KOL-mottagningar i Dalby. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
11 mottagningar i närheten av Dalby
primary care
(6)
Öppet idag från 08:00
primary care
(2)
Öppet idag från 08:00
primary care
(12)
Öppet idag från 08:00
primary care
(8)
Öppet idag från 08:00
primary care
(8)
Öppet idag från 08:00
primary care
Öppet idag från 08:00
primary care
(9)
Öppet idag från 08:00
primary care
(4)
Öppet idag från 08:00

Vad har astma kol-mottagningar i Dalby för snittbetyg?

I Dalby ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 4.13, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Dalby.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Dalby?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Dalby du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Dalby på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Dalby

  • Jag tycker att Dalby vårdcentral är helt fantastisk. Hjälper en så fort de kan. Tummen upp för er!!!!

    – Bodil K. Vårdcentralen Dalby

  • Nyligen bytt till Dalby. Mycket nöjd med att läkaren inte ställde diagnos utan remiss till specialist, att hon inte tog illa upp för att jag inför kommande besök lämnade in anteckningar om sådant som ännu inte åtgärdats, samt att hon skrev en professionell journalanteckning. Korrekt och tillmötesgående bemötande av all personal jag haft att göra med. Helhetsintryck: Här anstränger man sig att göra ett gott arbete trots att vården (som bekant) inte har de bästa förutsättningarna.

    – Anna E. Vårdcentralen Dalby

  • Kunnig och tillmötesgående personal!

    – Lena M. Vårdcentralen Dalby

Vilka astma kol-mottagningar i Dalby har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Dalby som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.