När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.
Du får hjälp med att bedöma dina besvär. Om vi bedömer att du behöver behandling kan du få det. Du kan till exempel få behandling för infektioner, sår, högt blodtryck, astma, diabetes, ångest eller sömnproblem.
Vi ger dig även stöd kring din hälsa och dina vanor i vardagen för att du ska kunna må så bra som möjligt. Om du behöver ytterligare hälso- och sjukvård hjälper vi dig vidare.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
83.3av 100
Helhetsbetyg 2024
±6.4 konfidensintervall
129 svar (46% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck84.1±6.5Medel 80.1
Emotionellt stöd84.9±7.4Medel 76.6
Delaktighet och involvering87.3±5.9Medel 79.8
Respekt och bemötande90.6±5.1Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering78.5±7.2Medel 72.6
Information och kunskap84.1±6.4Medel 76.5
Tillgänglighet81.2±6.7Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Södertull får beröm för dess omtänksamhet och goda bemötande från personalen. Många patienter känner sig väl omhändertagna och upplever att besöken är positiva. Dock finns kritik mot svårigheter att komma i kontakt och felaktigt utförda tester. Dessutom rapporteras om inkonsekvent kvalitet och långa väntetider, vilket påverkar upplevelsen för vissa patienter.
Bra bemötande
Omtänksam personal
Problem med kontakt
Felaktiga tester
Lång väntetid
Bästa vårdupplevelse
Inkonsekvent läkare (flera)
allmän vård, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (81).
Bra bemötande
Omtänksam personal
Problem med kontakt
Felaktiga tester
Lång väntetid
Bästa vårdupplevelse
Inkonsekvent läkare (flera)
allmän vård, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (81).