Hos Teci Hill Psykoterapi kan du få behandling med hjälp av psykoanalys.
Psykoanalys är en terapiform som grundades av Sigmund Freud och som sedan dess har vidareutvecklas på olika sätt. Grundtanken i psykoanalysen är att vi på olika sätt formas av våra tidigare livserfarenheter och att dessa skapar omedvetna känslor och tankar som vi bär med oss. Genom att gå på djupet och analysera det som vi omedvetet bär på kan vi få bättre förståelse för oss själva och bryta gamla mönster och beteenden.
Psykoanalys är en intensiv och tidskrävande terapiform, där du träffar terapeuten flera gånger i veckan för samtal. Varje samtal är runt 45 minuter långt och du pratar då fritt om vad som upptar dig för stunden, utan att försöka styra flödet mellan tankar och ord. Vid psykoanalys är relationen och tilliten till terapeuten central och tillsammans försöker ni förstå innebörden i det som sagts. Utifrån det kan du hitta sätt att göra stora, positiva förändringar i ditt liv.
Varmt välkommen att boka ett första samtal hos Teci Hill Psykoterapi, för att få veta om psykoanalys kan vara rätt för dig!