Teci Hill Psykoterapi

Teci Hill Psykoterapi

karta knapp bakgrund

Fleminggatan 30, Stockholm

Teci Hill Psykoterapi

Psykoterapi

Pris: 850 kr

Psykoanalys

Pris: 850 kr

Kristerapi

Pris: 850 kr

Om oss

Välkommen till Teci Hill Psykoterapi!

På Kungsholmen i Stockholm hittar du Teci Hills mottagning, där hon tar emot dig som vill få hjälp genom samtalsterapi. Teci är legitimerad psykoterapeut och erbjuder ett flertal olika terapiformer, som psykodynamisk psykoterapi, psykoanalys, kristerapi och affektfokuserad terapi. Till henne är alla välkomna, och behandlingen anpassas alltid efter dina behov.

När ska man gå i psykoterapi?

Det finns en rad olika anledningar att gå i terapi. Det vanligaste är att du upplever några psykiska besvär, som till exempel

  • oro

  • ångest

  • relationsproblem

  • katastroftankar

  • stress

  • depression.

Men du kan också gå i psykoterapi om du vill lära känna dig själv bättre, eller har funderingar kring mer existentiella frågor. Centralt inom psykoterapin är att få en bättre förståelse för sig själv och sina känslor, vilket ger bättre förutsättningar att hantera de svårigheter du möter i livet.

Teci Hill - över 20 års erfarenhet av psykoterapi

Teci har gedigen erfarenhet av att jobba med psykoterapi i olika former. Hon är legitimerad psykoterapeut, psykoanalytiker (IPA) och Filosofie Doktor i klinisk psykologi. Hon har parallellt med sitt arbete som terapeut också arbetat som lärare och handledare, främst med psykolog- och psykoterapeututbildningar, på universitet och högskola. Teci har dessutom ytterligare utbildningar inom psykodynamiska metoder, som korttidsterapi, ISTDP och mentaliseringsbaserad metod.

Hos Teci kan du känna dig trygg med att du får behandling anpassad efter just dina behov, och hennes psykoterapier är ofta en integrerad form av flera av de metoder som hon är kunnig inom. Kontakten inleds alltid med ett första samtal, där ni tillsammans orienterar er i just dina problem och sedan bestämmer hur ni ska gå vidare.

Varmt välkommen att kontakta Teci Hill Psykoterapi för mer information och tidsbokning! För dig som är student, pensionär, arbetslös eller sjukskriven erbjuds ett reducerat pris för samtal.

Informationen uppdaterades 13:19 - 22 nov, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

072-88 33 ### Visa nummer

Hemsida

Relaterade kategorier