4 skäl till varför du ska välja DR SMILE för din tandreglering

4 skäl till varför du ska välja DR SMILE för din tandreglering

Har du någonsin drömt om ett perfekt leende med raka och vackra tänder? DR SMILE kan förverkliga din dröm. Med över 25 års erfarenhet av tandreglering erbjuder DR SMILE en skräddarsydd och modern behandling som passar just dig. Här är tre skäl till varför du bör välja DR SMILE för din tandreglering.

8 januari 2024 kl 15:16

Varför göra tandreglering?

Tandreglering är en effektiv metod för att uppnå ett vackert, rakare och funktionellt leende. Genom att rätta till ojämna tänder och felaktiga bett kan tandreglering inte bara förbättra ditt utseende, utan också ha positiva effekter såsom

  • ökat självförtroende
  • bättre munhälsa, till exempel att det är enklare med rengöring av tänderna
  • bättre bettfunktion.

Att välja var man ska göra tandreglering är svårt. Med DR SMILE kan du enkelt göra en konsultation hos en tandläkare för osynlig tandställning – kostnadsfritt och icke-bindande! Vi berättar varför du ska välja just DR SMILE.

Professionell erfarenhet och expertis hos DR SMILE

När det gäller tandreglering är det viktigt att välja en klinik med gedigen erfarenhet och expertis. Hos DR SMILE kan du känna dig trygg med att du behandlas av erfarna tandläkare och ortodontister, som har arbetat med tandreglering i över 25 år. 

Skräddarsydd tandställning för dina tänder

Varje person är unik, och det gäller även dina tänder. Hos DR SMILE får du en skräddarsydd behandlingsplan som är utformad specifikt för dina behov och önskemål. De använder den senaste tekniken och moderna metoder för att skapa ett optimalt resultat för varje enskild patient. DR SMILE specialiserar sig på genomskinliga tandskenor, för en diskret typ av osynlig tandställning.

Oslagbar kundservice och eftervård

För DR SMILE är din upplevelse och nöjdhet av största vikt och de strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundservice och stöttning under hela din tandregleringsresa. Till exempel når du dem via deras app 365 dagar om året – för alla dina frågor och önskemål. Deras team av professionella tandläkare och sjuksköterskor finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig råd.

Efter din behandling får du använda en retainer, för att hålla dina tänder på plats efter att du slutat med DR SMILEs genomskinliga tandskenor. DR SMILE erbjuder både fast och avtagbar retainer. DR SMILE rekommenderar själva en fast retainer, vilket är en skräddarsydd tunn tråd som fästs på baksidan av dina tänder. Därmed kommer din retainer inte att synas och tänderna hålls kvar i samma position. En avtagbar retainer är också ett bra alternativ. Den är genomskinlig och du använder den varje natt. 

Inga dolda avgifter och nöjd-kund garanti hos DR SMILE

Det är många som undrar hur mycket tandställning kostar. DR SMILE tror på transparens och erbjuder därför priser på tandställning utifrån dina tänders placering och behov. Efter en 3D-scanning gör en tandläkare en bedömning av vilken kategori just dina tänder tillhör (lätt, medel eller komplex) och kan därefter ge dig ett exakt pris. Dessutom erbjuder DR SMILE en nöjd-kund garanti vilket innebär att om dina tänder i slutet av behandlingen inte står som det först var planerat med din tandläkare, så står DR SMILE för alla dina kostnader för behandlingen tills du fått det perfekta leendet.