Arpeggio Clinic

Arpeggio Clinic

karta knapp bakgrund

Mässans gata 10, Göteborg

Öppet måndag från 09:00

Arpeggio Clinic

Samtalsterapi

Pris: 1000 kr

Om oss

Välkommen till Arpeggio Clinic!

Arpeggio Clinic är en specialistklinik i Göteborg, där du kan få hjälp med behandling för olika psykiatriska besvär och funktionsnedsättningar. Du erbjuds en individanpassad vård för att främja mental hälsa och välbefinnande. Precis som varje ton i ett arpeggio får sin egen uppmärksamhet, får varje individ i en skräddarsydd medicinsk behandling individuell uppmärksamhet och anpassning. Arpeggio Clinic integrerar också de senaste rönen inom neurovetenskap för att förstå och anpassa insatserna. På kliniken finns det möjlighet till konsultation på svenska, grekiska och rumänska.

Arpeggio Clinic är en helt privat verksamhet och detta betyder att du själv står för kostnaderna för konsultationen.

Det här kan du få hjälp med på Arpeggio Clinic

På Arpeggio Clinic kan du få behandling av ett flertal olika besvär och tillstånd, bland annat

  • stress

  • ångest

  • fobier

  • tvång

  • depression

  • sömnproblem

  • nedstämdhet

  • ADHD

  • inlärningssvårigheter.

Behandlingen kan bestå av olika insatser, anpassade utifrån just dina behov. Det kan röra sig om samtalsterapi, behandling med läkemedel eller neurofeedback. På Arpeggio Clinic vet man att varje individ är unik, och deras holistiska syn på psykisk hälsa innebär att de tar hänsyn till biologiska, psykologiska och sociala faktorer. Genom att kombinera olika kunskapsområden strävar de efter att erbjuda heltäckande och effektiva lösningar för varje patient.

Mer om Arpeggio Clinic

Kliniken drivs av Adina Ratiu, legitimerad läkare och specialist i allmänpsykiatri med över tjugo års klinisk erfarenhet. Hon har dessutom en kandidatexamen i psykopedagogik med inriktning specialpedagogik, och är i nuläget under legitimationsgrundande psykoterapiutbildning (KBT). Adina är också utbildad mindfulnessinstruktör steg I, och är utbildad i EEG Neurofeedback (ILF/Othmers metod) och är medlem i ISNR (International Society for Neuroregulation and Research).

Hitta till kliniken

Arpeggio Clinic ligger på Mässans Gata 10 i Göteborg. Du tar dig enkelt hit med spårvagn eller buss, och närmsta hållplatsen är Korsvägen, som ligger bara ett par minuter bort.

Välkommen att boka en tid hos Arpeggio Clinic i Göteborg!

Informationen uppdaterades 16:44 - 19 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:09:00 - 17:00

Telefonnummer

0723 060 ### Visa nummer

Hemsida

Relaterade kategorier