karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
20
1
Specialistområden
Andra funktioner
0

Vårdcentral i Karlshamn

På vården.se kan du jämföra 7 Vårdcentraler i Karlshamn. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
23 mottagningar i närheten av Karlshamn
primary care
Öppet idag från 17:00
primary care
(10)
Öppet idag till 17:00
primary care
Öppet idag till 17:00
primary care
(4)
Öppet idag till 17:00
primary care
(12)
Öppet idag till 17:00
primary care
Öppet onsdag från 08:00

Vad har vårdcentraler i Karlshamn för snittbetyg?

I Karlshamn ligger snittbetyget för vårdcentraler på 4.08, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vårdcentral? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vårdcentraler i Karlshamn.

Vilken vårdcentral är bäst i Karlshamn?

Att välja vilken vårdcentral i Karlshamn du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vårdcentraler baserat på vad deras patienter faktiskt tycker. Vi utgår ifrån betyg som patienterna själva satt och Nationella patientenkäten.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vårdcentraler med bästa snittbetyg i Karlshamn på Vården.se är:

Så tycker patienter om vårdcentraler i Karlshamn

 • Besöket hoss läkare i tisdags som lyssnade och tog de prover jag ville ha svar på.Tack så mycket för det.

  – Glenn S. Samariten vårdcentral, Karlshamn

 • Bra bemötande

  – K..a Brunnsgårdens vårdcentral, Karlshamn

 • Var på Samariten idag och fick träff mina "gamle " läkare TED GELLBERG, som med säker hand, varmt hjärta och STORT tålamod rättar till det andra missar. Hoppas att Ted blir kvar!!!! Stort TACK, jag mår mycket bättre än på länge. Man känner sig alltid väl omhändertagen på Samariten, men vissa gånger är det ännu bättre! Lycka till med projektet, som invigs 12.sep.

  – Monika Samariten vårdcentral, Karlshamn

 • Var där idag fick ett såå bra bemötande o snabb vård👍Min bästa läkare på mycket länge Fawaz Agha tid att lyssna och direkt behandling!❤️ Stor eloge till sköterskan som jag inhalerade astmamedicin hos.❤️ Så glad känner mej just nu som en ny månniska😊 Fortsätt jobba så då blir vården så mycket bättre!!🌺🌺🌺

  – Kerstin Samariten vårdcentral, Karlshamn

 • Gott omhändertagande.

  – Anita Samariten vårdcentral, Karlshamn

Vilka vårdcentraler i Karlshamn har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa vårdcentraler:

Vårdcentralen är dit du i första hand ska vända dig om du blivit sjuk eller upplever symtom som inte är akuta. Det finns över 1500 vårdcentraler i Sverige idag och du har rätt att söka vård på vilken vårdcentral du vill. Vanliga besvär som du kan få hjälp med på vårdcentralen är till exempel

 • högt blodtryck
 • astma
 • allergi
 • infektioner
 • nedstämdhet
 • ångest
 • hudproblem.

Vilka jobbar på vårdcentralen?

På vårdcentralen jobbar läkare som är specialiserade inom allmänmedicin. För det mesta får du träffa en läkare när du kommer till vårdcentralen, men beroende på vad du har för besvär kan du ibland få hjälp av en sjuksköterska eller distriktssköterska. På många vårdcentraler jobbar också fysioterapeuter, arbetsterapeuteter, kuratorer och psykologer.

Du kan lista dig på en vårdcentral

Om du vill kan du välja en vårdcentral där du får din huvudsakliga vård. Det kallas för att lista sig. När du listar dig registreras du på den vårdcentral som du valt och får ofta en specifik läkare som du träffar varje gång du går dit. Det brukar kallas för att du har en husläkare.

Du kan när som helst byta vårdcentral om du inte är nöjd. Det gör du helt enkelt genom att lista dig på den vårdcentral som du vill byta till.

Vad kostar det att gå till vårdcentralen?

Hur mycket det kostar att besöka vårdcentralen varierar mellan olika regioner. Det kan också bero på hur gammal du är och vilket typ av besök du gör. Det finns en gräns för hur mycket du behöver betala för vården per år, så om du behöver mycket vård kan du få ett frikort. Det talar om att du inte behöver betala för din vård i ett år från det att du fått kortet.

Så gör du för att kontakta din vårdcentral

Det kan variera mellan olika vårdcentraler hur du enklast kommer i kontakt med dem. Ofta finns det möjlighet att både boka tid och lista sig online. På vissa vårdcentraler går det endast att boka tid via telefon. Du hittar kontaktuppgifter till respektive vårdcentral i listan ovan.