Sjukhus i Dalarnas län

På vården.se kan du jämföra 34 Sjukhus i Dalarnas län. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
Mora lasarett
4.8
Dialysmottagning Falun
Dialysmottagning Falun logo
Sjukhus

Vad har sjukhus i Dalarnas län för snittbetyg?

I Dalarnas län ligger snittbetyget för sjukhus på 4.8, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din sjukhus? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och sjukhus i Dalarnas län.

Vilken sjukhus är bäst i Dalarnas län?

Att välja vilken sjukhus i Dalarnas län du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sjukhus baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De sjukhus med bästa snittbetyg i Dalarnas län på Vården.se är:

Så tycker patienter om sjukhus i Dalarnas län

• Helt fantastisk personal på dagkirurgin! Även om jag fick vänta 5h på att opereras gjorde det absolut ingenting, eftersom personalen fick mig att känna mig omhändertagen och trygg. Aldrig haft en så bra upplevelse med sjukvården innan! Rätt människor på rätt ställe, stor eloge.

– Agnes J. Falu lasarett

• Besöket för akut psykvård för min fru var mycket bra. Det inledande telefonsamtalet, då jag blev uppringd skedde efter bara 10 minuter och sköterskan hade redan läst journalen! Under väntetiden var omtanken utmärkt. Fysisk genomgång gjordes vilket var många år sedan sist. At-läkaren gjorde en noggrann genomgång och kom tillsammans med en annan läkare med en mycket förtroendegivande lösning. Medicinering klargjord samt meddelande till Vårdcentralen om detta som tar över. Startmedicin fixad. Perfekt.

– Kjell S. Säters sjukhus

• Vilka hjältar dom är som alltid har ett stort leende på läpparna trots alla olika personligheter som är patienter. Jag är evigt tacksam att Ni har hjälpt mig. Jag låg på sal 12A. Tack till Er alla när jag kom från Uppsala.

– Länsman Per-Anders P. Avdelning 26 Medicin Falun, Medicin Falun

• Vårdcentralen är riktigt bra. Extra plus till läkarna Jenny och Larissa och syrrorna Helena och Michaela. De är kunniga och empatiska.

– Maria K. Ludvika lasarett

• På ljung och allergi är allt toppen och personal helt underbar Däremot på vad 24 den 4/5 har jag synpunkter på den manliga sjuksköterska som skrev ut mig på ett något okunnigt uppträdande och som faktiskt lurade mig att jag inte kunde få min hemtransport med sjukdom på en lördag? Vid en förfrågning 5maj hos sjukresor svarade man att vårdgivare kan beställa sjukresor precis på samma sätt under helgen som alla andra dagar under veckan. Hoppas ni kan rätta till den här felaktigheten så det inte drabbar fler patienter.

– Jan K. Falu lasarett

Vilka sjukhus i Dalarnas län har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa sjukhus: