Palliativt team Gävle

Teamets upptagningsområde är hela Gästrikland och våra lokaler finns på Gävle sjukhus. Till palliativa teamet kommer du som är i ett sent palliativt skede och behöver vård. Du har komplexa behov av symtomlindring eller behöver psykosocialt stöd. Till oss kommer du som har ALS (amyotrofisk lateral skleros) eller du som har cancer som inte går att bota. Även du som har andra diagnoser och är i...
Palliativt team Gävle

Till palliativa teamet kommer du som är i ett sent palliativt skede och behöver vård. Du har komplexa behov av symtomlindring eller behöver psykosocialt stöd. Till oss kommer du som har ALS (amyotrofisk lateral skleros) eller du som har cancer som inte går att bota. Även du som har andra diagnoser och är i behov av palliativ vård kan få hjälp av teamet.

För att anslutas till teamet behöver du en remiss från en läkare. Därefter görs en individuell bedömning och inskrivning sker efter ett första hembesök.

De palliativa teamen arbetar vardagar under dagtid. Teamen består av läkare, sjuksköterskor, kurator och medicinska sekreterare. Även sjukhuskyrkan och dietister kan kopplas in vid behov.

Informationen uppdaterades 15:15 - 28 nov, 2024

+462615#### Visa nummer

Sjukhus (BT), Avancerad hemsjukvårdsverksamhet

Gunilla
3 nov, 2016
Jag tycker ni gör ett fantastiskt bra jobb! Min mamma litar 100% på er och det gör jag också. Det är raka rör i kommunikationen och det uppskattar vi.Har hört att det fungerar inte lika bra i andra delar av landet men i Gävle är det tummen upp!👍
Therese
11 nov, 2015
Tack för ert fantastiska stöd och er omtanke.