I Vasastaden ligger snittbetyget för neurologiska rehabiliteringsverksamheter på 4.93, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din neurologisk rehabiliteringsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och neurologiska rehabiliteringsverksamheter i Vasastaden.
Att välja vilken neurologisk rehabiliteringsverksamhet i Vasastaden du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra neurologiska rehabiliteringsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De neurologiska rehabiliteringsverksamheter med bästa snittbetyg i Vasastaden på Vården.se är:
Jag har varit patient hos Patrik på Rehdo i ett par år och får behandling för kronisk migrän (Botox/Emgality). Patrik är lyhörd och empatisk och man känner sig alltid trygg och väl omhändertagen, kan varmt rekommendera honom och mottagningen. Behandlingen har verkligen varit räddningen för mitt yrkes- och privatliv.
– Martin B., Rehdo
Super bra bemötande, empatisk och lätt att få tid. Är min 3dje gång här. Super nöjd.
– Angelica E., Rehdo
Har gått till Susanne i snart ett år och behandlingen har verkligen förändrat mitt liv. Lider av kronisk migrän och har haft det hela livet. Har nu behandlats botox men även rekommenderats en annan förebyggande behandling och en medicin vid akuta anfall. Skillnaden är otrolig och har aldrig trott att man kan lindras på detta sätt. Susanne är oerhört fin i bemötande och är seriös och lyhörd. Väldigt flexibelt med Tidsbokning. Rekommenderar varmt alla med migrän att söka vård på Rehdo.
– Stina H., Rehdo
Otroligt nöjd med min botox behandling mot kronisk migrän/svår spänningshuvudvärk hos Patrik, Empatisk och lyhörd läkare. Kan varmt rekommendera Rehdo!
– Michaela T., Rehdo
Så himla bra! Både behandlingen och själva effekten, allt gick supersmidigt rekommenderar verkligen!!
– Maja H., Rehdo
Idag finns det inga neurologiska rehabiliteringsverksamheter i Vasastaden som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en neurologisk rehabiliteringsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En neurologisk rehabiliteringsverksamhet är en specialiserad verksamhet som fokuserar på rehabilitering och behandling av personer som har drabbats av neurologiska sjukdomar, eller skador på nervsystemet. Verksamheten syftar till att hjälpa personer att återvinna eller förbättra sina fysiska, kognitiva och psykiska funktioner samt att främja sin livskvalitet och självständighet.
På en neurologisk rehabiliteringsverksamhet kan man få hjälp med rehabilitering och träning för att återställa eller förbättra motoriska färdigheter såsom gång, balans och finmotorik. Man kan också få hjälp med att förbättra eller återfå tal och språkfärdigheter efter exempelvis en stroke. Kognitiv rehabilitering erbjuds ofta, för att förbättra minne, uppmärksamhet, problemlösningsförmåga och andra kognitiva funktioner. Psykologisk och emotionell support kan också vara en viktig del av rehabiliteringen, då neurologiska sjukdomar ofta påverkar människors psykiska välbefinnande och kan leda till oro, depression och ångest. En neurologisk rehabiliteringsverksamhet kan också erbjuda bedömning av hjälpmedel som kan underlätta vardagsaktiviteter och öka självständighet.