Närhälsan Majorna rehabmottagning logo
Vårdcentral

Närhälsan Majorna rehabmottagning

Vi är godkända inom Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Vi tar emot personer i alla åldrar, oavsett vilken diagnos du har och du behöver ingen remiss. Hos oss kan du bland annat få hjälp med -Smärta -Led- eller muskelproblem -Handskador -Stressrelaterade besvär som ångest och sömnsvårigheter -Träningsskador -Hjälpmedelsförskrivning. Vi erbjuder artrosskola enligt BOA, bättre omhändertagande vid artros. Vi har ett neurovårdteam med arbetsterapeut, fysioterapeut och logoped. Om du av medicinska skäl inte kan ta dig till enheten kan hembesök erbjudas. För mer information besök vår hemsida

Informationen uppdaterades 09:24 - 28 feb, 2025

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Arbetsterapi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Primärvårdsrehabilitering, Neurologisk rehabilitering

Närhälsan Majorna rehabmottagning har generellt fått positiv feedback för sin snabba och professionella service. Många patienter lyfter fram den lättillgängliga telefonservicen och det empatiska bemötandet. Trots detta rapporterar några upplevelser av ointresserad personal och förvirrande diagnoser, vilket kan leda till inkonsekvens i vårdresultaten. Sammantaget fungerar kliniken bäst för patienter som söker allmän rehabilitering och smärtlindring.
Lätt att nå via telefon
Förvirrande diagnostik
Inkonsekvent vård
Ingen hjälp vid hjälpmedel
Allmän rehabilitering, smärtlindring, stresshantering
*Sammanfattat från Google (11).