Härjedalen
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
8
2

Kurator i Härjedalen

På vården.se kan du jämföra 2 Kuratorer i Härjedalen. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
9 mottagningar i närheten av Härjedalen

Vad har kuratorer i Härjedalen för snittbetyg?

I Härjedalen ligger snittbetyget för kuratorer på 4.69, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din kurator? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kuratorer i Härjedalen.

Vilken kurator är bäst i Härjedalen?

Att välja vilken kurator i Härjedalen du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kuratorer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kuratorer med bästa snittbetyg i Härjedalen på Vården.se är:

Så tycker patienter om kuratorer i Härjedalen

 • Tusen Tack för ett fantastiskt mottagande, undersökning och omhändertagande. Jag är så imponerad.

  – BRITT-MARIE H. Funäsdalens hälsocentral

 • Vilka fina hälsocentraler vi har i Funäsdalen och Hede! Jag fick anledning att besöka båda och blev oerhört imponerad av vårdpersonalen på båda ställena! Så kunniga och så trevliga och hjälpsamma trots hög arbetsbelastning! Ett stort tack och ett hjärta för att ni finns!

  – Jack J. Funäsdalens hälsocentral

 • Besökte er 7/1 -21 då min man fallit i slalombacken. Första hjälpen i backen gav trygghet o lugn. På HC fick vi hjälp på en gång med en axel ur led o rejält tilltygad näsa. Allt kändes proffsigt och erfaret och tryggt. Min man lämnade kliniken gladare o med en remiss till Uppsala. Bästa hjälpen !

  – Ulrika L. Funäsdalens hälsocentral

 • Efter några besök i maj blir man som patient mycket positivt överraskad över en så välfungerande hälsocentral som denna, där alla personalkategorier gör en insats utöver det vanliga med sitt kunnande och sättet att bemöta patienten.

  – Lahja R. Funäsdalens hälsocentral

 • Fantastiskt vårdcentral och personal! Proffsigt, effektivt och trevligt bemötande 👍

  – Martin E. Funäsdalens hälsocentral

Vilka kuratorer i Härjedalen har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa kuratorer:

Vad är en kurator?

En kurators huvudsakliga uppgift är att vara ett stöd för individer som befinner sig i svåra livssituationer genom att erbjuda rådgivning och hjälp i olika frågor. Om du behöver stöd kan du prata med en kurator. Kuratorer arbetar ofta inom exempelvis skolväsendet som skolkurator, inom sjukvården eller socialtjänsten. Kuratorer kan också arbeta för andra organisationer som erbjuder socialt stöd och rådgivning. Du kan prata med en kurator online.

Vad gör en kurator?

En kurators arbetsuppgifter kan variera beroende på den specifika arbetsplatsen, men vanligtvis bistår de med att hantera känslomässiga utmaningar, sociala svårigheter och psykosociala problem. De erbjuder rådgivning, stödsamtal och praktisk hjälp för att hjälpa personer att förbättra sin livssituation. Kuratorer kan också vara involverade i att koordinera vård eller samordna olika hjälptjänster för sina patienter.

Vad är det för skillnad på en kurator och en psykolog?

Skillnaden mellan en kurator och en psykolog ligger i deras utbildning och fokusområden. Kuratorer hjälper ofta till med praktiska och sociala aspekter av en individs liv, medan psykologer är specialister inom den mentala och känslomässiga hälsan. En psykolog har en universitetsutbildning i psykologi, kan erbjuda psykoterapi och genomföra psykologiska utvärderingar och tester. Kuratorer kan också ha en universitetsutbildning, men deras fokus ligger i arbetet med att erbjuda socialt och praktiskt stöd i svåra situationer.