Kärlkirurg i Lund

På vården.se kan du jämföra 1 Kärlkirurger i Lund. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
8 mottagningar i närheten av Lund
 

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
5.0 (1)

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Åderbråckscentrum

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har kärlkirurger i Lund för snittbetyg?

I Lund ligger snittbetyget för kärlkirurger på 4.54, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din kärlkirurg? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kärlkirurger i Lund.

Vilken kärlkirurg är bäst i Lund?

Att välja vilken kärlkirurg i Lund du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kärlkirurger baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kärlkirurger med bästa snittbetyg i Lund på Vården.se är:

Så tycker patienter om kärlkirurger i Lund

  • Tack för all hjälp ! Jag är så glad att jag tog kontakt med Er . Proffsig hjälp o bemötande ! Framförallt att op. blev gjord så snabbt !

    – Gunilla J. Narva Åderbråckscenter, Lund

  • Jag opererades september 2020 av Ove Tott. Nu nästan ett år senare och resultatet är utmärkt. Jag är mycket nöjd.

    – Anna J. Narva Åderbråckscenter, Lund

  • Mycket trevlig personal! Från det att jag bokade tid till konsultation till det att ingreppet var över, har jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Har rekommenderat Åderbråcksspecialisterna Narva Kirurg Center, Lund, till både släkt och vänner. Nu är det bara att vänta på slutresultatet, som kommer ta tid, vilket kirurgerna var noggranna med att poängtera. Det tycker jag är viktigt, så att man är väl medveten om att det faktiskt tar tid och inte är en ”quick fix”. Kan varmt rekommendera detta ställe 👍🏻😊

    – Marianna R. Narva Åderbråckscenter, Lund

Vilka kärlkirurger i Lund har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa kärlkirurger:

Vad är en kärlkirurg?

En kärlkirurg arbetar vanligen på en kärlmottagning och är specialiserad inom kärlkirurgi. Kärlkirurgi är en specialist som fokuserar på diagnos och behandling av sjukdomar i kärlsystemet, vilket inkluderar både blodkärl och lymfkärl. De vanligaste sjukdomarna som en kärlkirurg behandlar är åderförkalkning, blodproppar, aneurysm (utbuktning i blodkärlen) och missbildningar i kärlen. En kärlkirurg kan också behandla venösa åderbråck. 

Vad gör en kärlkirurg? 

Kärlkirurgen använder sig av både icke-invasiva tekniker och kirurgiska ingrepp för att behandla olika tillstånd relaterat till kärl. Exempel på icke-invasiva tekniker som används är medicinsk behandling, interventionell radiologi och endovaskulär kirurgi, där man använder en kateter för att nå kärlsystemet genom små snitt i huden. Kärlkirurgiska ingrepp som används inkluderar ådertransplantation, kärlrekonstruktion och kärlbypassoperationer. Det är viktigt att notera att kärlkirurger inte enbart behandlar hjärtrelaterade sjukdomar, utan även kroppens andra blodkärlssystem, som exempelvis till benen eller njurarna.