karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Företagshälsovård

På vården.se kan du jämföra 1 Företagshälsovårdmottagningar i Malmö. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
1 mottagning i närheten av Malmö

Vad har företagshälsovårdmottagningar i Malmö för snittbetyg?

I Malmö ligger snittbetyget för företagshälsovårdmottagningar på 4.06, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din företagshälsovård? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och företagshälsovårdmottagningar i Malmö.

Vilken företagshälsovård är bäst i Malmö?

Att välja vilken företagshälsovård i Malmö du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra företagshälsovårdmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De företagshälsovårdmottagningar med bästa snittbetyg i Malmö på Vården.se är:

Så tycker patienter om företagshälsovårdmottagningar i Malmö

 • Toppen. Bästa läkare Dr Mosa B.

  – Zamina S. Öresundshälsan Jägersro

 • Väldigt nöjd dom gånger jag besökt husläkarna Jägersro. Rekommenderar dem stark och alla bekanta jag rekommenderat är så nöjda och tacksamma för vården de får hos husläkarna. Trots högt belastning så,gör ni ett fantastiskt jobb då ni tar alltid akuta Patienter före än att prioritera. svara i telefon. Tryggt och väl omhändertagen. Alltid noga och Väl kontrollerande Väldigt noga uppföljning Dr Tom är en väldigt kompitent läkare som följer upp individen i fråga , även en mycket duktig läkare Dr.Milosalva även omläggs personal , etc Stor kompitent bland alla som arbetar på denna mottagning.

  – Nathalie Z. Öresundshälsan Jägersro

 • Jag är väldigt nöjd med Husläkarna Jägersro och har hittat den bästa läkaren i Malmö Mateusz Bloniecki Ziecik-bäst, bäst, bäst!!!!!

  – Lela Dz. D. Öresundshälsan Jägersro

 • Jag är väldigt nöjd med Husläkarna Jägersro och har hittat den bästa läkaren i Malmö Robert Eng.

  – Tatjana B. Öresundshälsan Jägersro

 • Robert Eng, läkaren som verkligen bryr sig om sina patienter. Han lämnar ingenting åt slumpen och han är noga med att återkoppla via telefon efter eventuella remissvar. Fantastisk läkare!

  – Bodil S. Öresundshälsan Jägersro

Vilka företagshälsovårdmottagningar i Malmö har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga företagshälsovårdmottagningar i Malmö som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en företagshälsovård på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad gör, vad är och hur fungerar företagshälsovård?

Företagshälsovård är en tjänst som erbjuds till företag och deras anställda för att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen. Det innebär att förse företaget med nödvändig vård och stöd för att säkerställa de anställdas hälsa och skapa en trygg arbetsmiljö. 

Hur hittar jag företagshälsovård nära mig?

För att hitta företagshälsovård nära dig kan du kontakta olika hemsidor som erbjuder denna tjänst. Många företagshälsovårdsföretag har en lista på sina hemsidor där de listar vilka tjänster de erbjuder och vilka områden de är verksamma inom. Det kan också vara bra att kontakta andra företag i din närhet och fråga vilka serviceleverantörer de använder.

Är företagshälsovård gratis?

Företagshälsovård är inte gratis, utan företaget betalar en avgift för de tjänster som erbjuds. Avgiften kan variera beroende på vilken serviceleverantör man använder och vilka tjänster man väljer att ta del av. Priserna kan bestämmas utifrån företagets storlek, antal anställda och vilka specifika behov företaget har.

Vilka jobbar inom företagshälsovård?

Inom företagshälsovård finns det olika yrkesgrupper som kan vara involverade för att säkerställa en heltäckande och kvalitativ vård. Vanligtvis kan detta inkludera

 

• läkare

• sjuksköterska

• arbetsterapeut

• fysioterapeut

• psykolog

• hälsovetare

• ergonom

• kostrådgivare.

 

Beroende på företagets behov kan det finnas andra specialister eller experter tillgängliga för att ge rådgivning och stöd inom specifika områden.