karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Astma KOL-mottagning i Frölunda Torg

På vården.se kan du jämföra 2 Astma KOL-mottagningar i Frölunda Torg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
29 mottagningar i närheten av Frölunda Torg
primary care
(11)
Öppet i morgon från 08:00

Vad har astma kol-mottagningar i Frölunda Torg för snittbetyg?

I Frölunda Torg ligger snittbetyget för astma kol-mottagningar på 4.4, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din astma kol-mottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och astma kol-mottagningar i Frölunda Torg.

Vilken astma kol-mottagning är bäst i Frölunda Torg?

Att välja vilken astma kol-mottagning i Frölunda Torg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra astma kol-mottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De astma kol-mottagningar med bästa snittbetyg i Frölunda Torg på Vården.se är:

Så tycker patienter om astma kol-mottagningar i Frölunda Torg

 • Oj! Trots ett kort akut besök det finaste bemötande jag någonsin fått på en vårdcentral. Grymt imponerad!

  – Carina N. Omtanken Vårdcentral och Rehab - Grimmered, Västra Frölunda

 • Tack till dr Charlotte Sundqvist för trevligt bemötande och snabb vård Önskar en Glad Påsk till er alla på VC

  – Christina S. Omtanken Vårdcentral och Rehab - Grimmered, Västra Frölunda

 • Mycket bra VC Mycket trevlig och bra läkare och personal

  – Gun-Britt L. Omtanken Vårdcentral och Rehab - Grimmered, Västra Frölunda

 • Hej, sist när jag var hos er fick jag träffa en kvinnlig läkare - Yang Cong. Hon har ägnat en massa tid att prata med mig, kom med väldig bra förslag angående min medicinering. Hon beställde en massa prover och Sms-ade till mig information om resultatet. Jag fick en undersökning som ingen annan läkare har erbjudit mig. Hon är en lovande läkare som verkligen bryr sig om människor.

  – Cornel B. Omtanken Vårdcentral, BVC och Rehab - Frölunda Torg

 • Vill kommentera er hemsida. Alla länkar som står "Boka" på Omtänken Frölunda Torgs sida går till "Lista dig" sidan. Mycket förvirrande och otydligt och jag gissar att merparten av era besökare är redan listade. Jag lyckades till slut hitta en text som förklarar att man får bara boka per telefon just nu, men telefonnummrarna står längst ner och är dölda (man måste klicka fram dem). Det är mycket dåligt tillgänglighet och svår även för mig som har jobbat med webb i 20 år att förstå och hitta. Kommentarerna som tar upp ungefär en tredjedel av sidan är senast från 2019 och det finns ingen möjlighet att lämna nya kommentarer. Ta bort dem! Helt enkelt - se över hemsidan. Viktigast information först. Gör det enkelt för folk att hitta nödvändig information och boka med er.

  – Steve C. Omtanken Vårdcentral, BVC och Rehab - Frölunda Torg

Vilka astma kol-mottagningar i Frölunda Torg har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga astma kol-mottagningar i Frölunda Torg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en astma kol-mottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning är en specialiserad medicinsk enhet som fokuserar på diagnos, behandling och vård för personer med astma och KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom). Astma- och KOL-mottagningar finns på sjukhus, vårdcentraler och lungkliniker. På mottagningarna arbetar erfarna och kunniga lungspecialister och sjuksköterskor. 

Vad är skillnaden mellan astma och KOL?

Astma är en luftvägssjukdom som orsakas av en kronisk inflammation i luftrörens slemhinna, vilket leder till periodiska attacker av andningssvårigheter. KOL är en kronisk inflammatorisk sjukdom i lungor och luftvägar, som kännetecknas av en gradvis försämring av lungfunktionen över tid. Den vanligaste orsaken till KOL är rökning, medan astma oftare har allergiska och ärftliga komponenter. Astma kan debutera i barndomen, medan KOL utvecklas vanligtvis efter många års exponering för rök eller andra skadliga ämnen.

Vad gör en astma & KOL-mottagning?

En astma- och KOL-mottagning erbjuder specialiserad vård och behandling för personer med astma och KOL. De genomför diagnoser, utför lungfunktionstester, ger individuella behandlingsplaner, justerar medicinering och läkemedel, ger rådgivning om hantering av symtom, och ger stöd för att förbättra lungfunktionen.