karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
1
2
1
Öppettider
0
0

Allmänläkare / Husläkare i Vansbro

På vården.se kan du jämföra 1 Allmänläkare / Husläkare i Vansbro. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
11 mottagningar i närheten av Vansbro
primary care
4.8 (3)

Inga tillgängliga tjänster att boka online
Funmed
Digital vårdgivare

Optifit
Digital vårdgivare
5.0 (4)

Medicheck
Digital vårdgivare
EsterCare - Digital Gynekologmottagning
Digital vårdgivare
Familjeläkaren i Sverige
Digital vårdgivare
Chronos Care
Digital vårdgivare
Doktor24
Digital vårdgivare
Yazen
Digital vårdgivare
4.2 (5)
primary care
5.0 (1)

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har allmänläkare / husläkare i Vansbro för snittbetyg?

I Vansbro ligger snittbetyget för allmänläkare / husläkare på 4.83, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din allmänläkare / husläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och allmänläkare / husläkare i Vansbro.

Vilken allmänläkare / husläkare är bäst i Vansbro?

Att välja vilken allmänläkare / husläkare i Vansbro du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra allmänläkare / husläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De allmänläkare / husläkare med bästa snittbetyg i Vansbro på Vården.se är:

Så tycker patienter om allmänläkare / husläkare i Vansbro

  • Den bästa vårdcentral man varit på.. trevligt bemötande och omsorg.. Tack!!

    – Bizzi Vårdcentral Vansbro

  • Tack för ett mycket trevligt och proffsigt bemötande Hela vägen från telefonkontakt med distriktssköterskan, reception, sjuksköterska och läkare. Korta väntetider, trevliga människor och gedigen kompetens.

    – Christian Vårdcentral Vansbro

  • Tack till personalen på bäckaskogs vårdcentral. Ni har ett bemötande som jag aldrig upplevt tidigare. Toppen. Och ni är lättillgängliga, vilket är jätteviktigt.

    – Lena Vårdcentral Vansbro

De allmänläkare / husläkare i Vansbro som erbjuder tid snabbast är:

Vilka allmänläkare / husläkare i Vansbro har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga allmänläkare / husläkare i Vansbro som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en allmänläkare / husläkare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en husläkare / allmänläkare?

En husläkare, även känd som allmänläkare, är en läkare inom primärvården som ger medicinsk vård till patienter i allmänhet. En allmänläkare är specialist i allmänmedicin och är vanligtvis den första du som patient bör kontakta när du söker sjukvård. Allmänläkare diagnostiserar och behandlar ett brett spektrum av sjukdomar och åkommor, och ger även råd om förebyggande åtgärder.

Allmänläkare arbetar ofta på vårdcentraler, men det finns också privata allmänläkarmottagningar.

Hur vet man vem som är ens husläkare?

För att veta vem som är din husläkare kan du kontakta din lokala vårdcentral eller hälsocentral. Om du är listad på vårdcentralen har du en tilldelad husläkare som är ansvarig för din vård. 

Kan man byta husläkare?

Ja, man kan byta husläkare. För att byta husläkare bör du kontakta den önskade vårdcentralen eller mottagningen och framföra ditt önskemål, så hjälper de dig.