1/3

Muskelcentrum Sigtuna

karta knapp bakgrund

Stora Gatan 56, Sigtuna

Öppet måndag från 08:00

Muskelcentrum Sigtuna

Naprapatbehandling

Pris från: 830 kr

Massage

Pris från: 770 kr

Med en massage hos Muskelcentrum Sigtuna på Stora Gatan 56 kan du mjuka upp dina muskler och ge din kropp välförtjänt avslappning.

Vad ingår i en massage hos Muskelcentrum Sigtuna?

Vid en massage arbetar Muskelcentrums behandlare med dina muskler, för att mjuka upp dem och minska smärta. Behandlaren bearbetar huden genom att knåda, trycka och lösa upp muskelknutor, vilket leder leder till att musklerna blir smidigare igen.

Varför är det bra med massage? 

De uppenbara resultaten av en massage är avslappning och mjukare muskler, vilket är särskilt fördelaktigt om man känner sig spänd eller har värk i vissa delar av kroppen. Men en massage har faktiskt en rad andra fördelar! Bland annat ökar den blodcirkulationen och frigör endorfiner som motverkar stress, fungerar smärtlindrande och som till och med kan stärka immunförsvaret.

Bra att veta innan en massage hos Muskelcentrum 

De flesta upplever en massage som skön och avslappnande. Man kan känna sig lite trött efteråt, vilket är helt normalt, och vissa upplever en ökad stelhet dagen efter massagen. Det brukar gå över ganska snabbt, och då är rörligheten för det mesta bättre än innan massagetillfället. En kraftig massage kan vara olämplig, om du har högt blodtryck, feber, svåra sjukdomar som cancer, hjärtsjukdom eller benskörhet. En mjuk och lätt massage är då att föredra.

Vill du få en stunds avslappning eller behandla stela muskler på djupet? Välkommen att boka tid hos Muskelcentrum Sigtuna!

Behandling av hälsporre

Pris från: 830 kr

Behandling av ryggskott

Pris från: 830 kr

Behandling av nackspärr

Pris från: 830 kr

Stötvågsbehandling

Pris från: 795 kr

Om oss

Varmt välkommen till Muskelcentrum – naprapat i Sigtuna!

I hjärtat av Sigtuna, på Stora Gatan 56, hittar du Muskelcentrum Sigtuna. Här kan du få hjälp av legitimerade naprapater med både akuta och långvariga besvär kopplat till rörelseapparaten. Klinikens mål är att hitta orsaken bakom dina besvär, så att Muskelcentrum kan ta fram en behandling som fungerar för just dig. Muskelcentrums naprapater hjälper dig att bli av med din smärta för gott!

Muskelcentrum har naprapater i flera städer

Muskelcentrum är en av Sveriges största naprapatverksamheter och har kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna. Klinikens erfarna naprapater har specialiserad kunskap inom olika belastningsskador, som till exempel arbetsrelaterade besvär och idrottsskador. Muskelcentrum har dessutom avtal med en rad olika elitlag och gör internationella uppdrag inom svenska landslag.

En naprapat på Muskelcentrum Sigtuna kan hjälpa dig

På muskelcentrum jobbar naprapater som kan hjälpa dig med alla tänkbara besvär som kommer från muskler, skelett och leder. Vanliga besvär som Muskelcentrum behandlar är

  • ryggskott

  • nackspärr

  • huvudvärk

  • hälsporre

  • ischias

  • tennisarmbåge

  • smärta i axlar och skuldror

  • löparknä.

OBS! Speciell taxa gäller på helger. Läs mer om priser här.

Hitta till Muskelcentrum Sigtuna

Muskelcentrum Sigtuna ligger inne i WE Sigtuna, i början av gågatan Stora Gatan 56. Om du åker buss till kliniken är närmsta hållplats Sigtuna Klockbacken. Parkering finns även att tillgå i nära anslutning till kliniken, på Strandvägen.

Välkommen att boka en tid hos en naprapat på Muskelcentrum Sigtuna, och bli av med dina besvär!

Informationen uppdaterades 13:53 - 27 maj, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:08:00 - 17:00
Tisdag:08:00 - 16:40
Onsdag:07:30 - 19:00
Torsdag:08:00 - 19:00
Fredag:08:00 - 15:20
Loading map

Relaterade kategorier