Behandling av hälsporre

Muskelcentrum Sigtuna

karta knapp bakgrund

Stora Gatan 56, Sigtuna

Öppet i morgon från 08:00

Muskelcentrum Sigtuna

Naprapatbehandling

Pris från: 830 kr

Massage

Pris från: 770 kr

Behandling av hälsporre

Pris från: 830 kr

Har du fått hälsporre? Muskelcentrum Sigtuna vet hur de ska behandla din fot så att du kan bli av med dina besvär.

Vad är hälsporre? 

Hälsporre innebär att man får ont under hälen, precis i hälens framkant. I vissa fall kan också senan omvandlas till ben vid infästningen i hälbenet, vilket är kroppens naturliga reaktion på en kroniskt ökad belastning. Det de flesta märker är att det gör ont under foten när man kliver upp på morgonen. Detta beror på att man låtit foten och vristen vila under natten, och när man sedan ställer sig upp blir belastningen på senan påtaglig.

Varför får man hälsporre? 

Hälsporre uppstår på grund av överbelastning på ett visst område. Har du obalans i musklerna eller stela delar i kroppen kan det göra att krafterna inte fördelas optimalt. Då sker det en överbelastning på en vävnad i kroppen, i detta fall hälen. Du kan få hälsporre av att du till exempel har en stel ländrygg eller har svaga muskler i höften, vilket gör att belastningen på dina fötter inte fördelas på ett bra sätt. 

Hur behandlar Muskelcentrum Sigtuna hälsporre? 

Muskelcentrum Sigtuna behandlar hälsporre på samma sätt som andra besvär: naprapaten hittar funktionsfelet i nervsystemet och åtgärdar detta. Din naprapat gör en analys på din kropp genom att undersöka om du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter, och hur din rygg är. Därefter tar behandlaren fram en behandling av de stela delarna utifrån vår analys. Naprapaten ger dig också övningar som du själv kan göra för att sedan hålla borta hälsporren. 

Om du har fått hälsporre och upplever att det påverkar din vardag, kan du boka en tid hos Muskelcentrum Sigtuna!

Behandling av ryggskott

Pris från: 830 kr

Behandling av nackspärr

Pris från: 830 kr

Stötvågsbehandling

Pris från: 795 kr

Om oss

Varmt välkommen till Muskelcentrum – naprapat i Sigtuna!

I hjärtat av Sigtuna, på Stora Gatan 56, hittar du Muskelcentrum Sigtuna. Här kan du få hjälp av legitimerade naprapater med både akuta och långvariga besvär kopplat till rörelseapparaten. Klinikens mål är att hitta orsaken bakom dina besvär, så att Muskelcentrum kan ta fram en behandling som fungerar för just dig. Muskelcentrums naprapater hjälper dig att bli av med din smärta för gott!

Muskelcentrum har naprapater i flera städer

Muskelcentrum är en av Sveriges största naprapatverksamheter och har kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna. Klinikens erfarna naprapater har specialiserad kunskap inom olika belastningsskador, som till exempel arbetsrelaterade besvär och idrottsskador. Muskelcentrum har dessutom avtal med en rad olika elitlag och gör internationella uppdrag inom svenska landslag.

En naprapat på Muskelcentrum Sigtuna kan hjälpa dig

På muskelcentrum jobbar naprapater som kan hjälpa dig med alla tänkbara besvär som kommer från muskler, skelett och leder. Vanliga besvär som Muskelcentrum behandlar är

  • ryggskott

  • nackspärr

  • huvudvärk

  • hälsporre

  • ischias

  • tennisarmbåge

  • smärta i axlar och skuldror

  • löparknä.

OBS! Speciell taxa gäller på helger. Läs mer om priser här.

Hitta till Muskelcentrum Sigtuna

Muskelcentrum Sigtuna ligger inne i WE Sigtuna, i början av gågatan Stora Gatan 56. Om du åker buss till kliniken är närmsta hållplats Sigtuna Klockbacken. Parkering finns även att tillgå i nära anslutning till kliniken, på Strandvägen.

Välkommen att boka en tid hos en naprapat på Muskelcentrum Sigtuna, och bli av med dina besvär!

Informationen uppdaterades 13:53 - 27 maj, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:08:00 - 17:00
Tisdag:08:00 - 16:40
Onsdag:07:30 - 19:00
Torsdag:08:00 - 19:00
Fredag:08:00 - 15:20
Loading map

Relaterade kategorier