Behandling av ryggskott

Muskelcentrum Sigtuna

karta knapp bakgrund

Stora Gatan 56, Sigtuna

Öppet i morgon från 08:00

Muskelcentrum Sigtuna

Naprapatbehandling

Pris från: 830 kr

Massage

Pris från: 770 kr

Behandling av hälsporre

Pris från: 830 kr

Behandling av ryggskott

Pris från: 830 kr

Ryggskott drabbar de flesta någon gång, och kännetecknas av plötslig smärta eller stelhet i ryggen. Muskelcentrum Sigtuna kan hjälpa dig som drabbats med behandling!

Vad är ryggskott? 

Ryggskott kommer oftast plötsligt och gör att du får svårt att röra dig som vanligt. Det kan kännas som att ryggen låser sig, krampar och du upplever en huggande smärta. Du kan få problem med att resa upp ryggen, och står istället lite framåtlutad. Ryggskott är inte farligt, men kan göra väldigt ont och begränsa din rörlighet. Hur länge ryggskottet håller i sig beror på flera faktorer, och kan vara allt från några dagar till flera veckor.  

Hur behandlar Muskelcentrum Sigtuna ryggskott? 

Ryggskott kan bero på lite olika saker, som till exempel problem med nedre delen av bröstryggen, låsningar i ländryggen eller en bäckenled. En naprapat hos Muskelcentrum arbetar alltid med att hitta grunden till dina besvär, för att återställa normalfunktionen i kroppen. Det gör behandlaren i det här fallet genom att justera den led som orsakat ditt ryggskott. Din naprapat kan också lindra smärtan från de krampande musklerna genom muskelbehandling och neurologisk akupunktur. Dessutom får du tips och hemövningar som hjälper dig att återhämta dig så snabbt som möjligt och undvika framtida besvär. 

Har du ryggskott? Välkommen att boka tid hos Muskelcentrum Sigtuna!

Behandling av nackspärr

Pris från: 830 kr

Stötvågsbehandling

Pris från: 795 kr

Om oss

Varmt välkommen till Muskelcentrum – naprapat i Sigtuna!

I hjärtat av Sigtuna, på Stora Gatan 56, hittar du Muskelcentrum Sigtuna. Här kan du få hjälp av legitimerade naprapater med både akuta och långvariga besvär kopplat till rörelseapparaten. Klinikens mål är att hitta orsaken bakom dina besvär, så att Muskelcentrum kan ta fram en behandling som fungerar för just dig. Muskelcentrums naprapater hjälper dig att bli av med din smärta för gott!

Muskelcentrum har naprapater i flera städer

Muskelcentrum är en av Sveriges största naprapatverksamheter och har kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna. Klinikens erfarna naprapater har specialiserad kunskap inom olika belastningsskador, som till exempel arbetsrelaterade besvär och idrottsskador. Muskelcentrum har dessutom avtal med en rad olika elitlag och gör internationella uppdrag inom svenska landslag.

En naprapat på Muskelcentrum Sigtuna kan hjälpa dig

På muskelcentrum jobbar naprapater som kan hjälpa dig med alla tänkbara besvär som kommer från muskler, skelett och leder. Vanliga besvär som Muskelcentrum behandlar är

  • ryggskott

  • nackspärr

  • huvudvärk

  • hälsporre

  • ischias

  • tennisarmbåge

  • smärta i axlar och skuldror

  • löparknä.

OBS! Speciell taxa gäller på helger. Läs mer om priser här.

Hitta till Muskelcentrum Sigtuna

Muskelcentrum Sigtuna ligger inne i WE Sigtuna, i början av gågatan Stora Gatan 56. Om du åker buss till kliniken är närmsta hållplats Sigtuna Klockbacken. Parkering finns även att tillgå i nära anslutning till kliniken, på Strandvägen.

Välkommen att boka en tid hos en naprapat på Muskelcentrum Sigtuna, och bli av med dina besvär!

Informationen uppdaterades 13:53 - 27 maj, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:08:00 - 17:00
Tisdag:08:00 - 16:40
Onsdag:07:30 - 19:00
Torsdag:08:00 - 19:00
Fredag:08:00 - 15:20
Loading map

Relaterade kategorier