Har du fått kramp i ryggen, eller hugger det till? I så fall kan det handla om ryggskott. Vi på Muskelcentrum Gävle kan lindra dina besvär och hjälpa dig bli av med ditt ryggskott.
Ryggskott kommer oftast plötsligt och gör att du får svårt att röra dig som vanligt. Det kan kännas som att ryggen låser sig, krampar och du upplever en huggande smärta. Du kan få problem med att resa upp ryggen, och står istället lite framåtlutad. Ryggskott är inte farligt, men kan göra väldigt ont och begränsa din rörlighet. Hur länge ryggskottet håller i sig beror på flera faktorer, och kan vara allt från några dagar till flera veckor.
De kunniga naprapaterna på Muskelcentrum Gävle utgår ifrån att återställa normalfunktionen i din kropp när du får ont. Att få ryggskott kan bero på olika saker. Det kan till exempel vara på grund av att ländryggen låst sig, att en bäckenled skapar problemet, eller så kan det handla om nedre delen av bröstryggen. Genom att justera den led som behöver röra på sig bättre så arbetar vi med det som orsakar ryggskottet. Vi kan också lindra smärtan genom metoder såsom neurologisk akupunktur och muskelbehandling. För att din rygg ska bli bättre så snart som möjligt ger vi dig också skräddarsydda tips och hemövningar.
Du kan bli av med ditt ryggskott idag - boka tid hos oss på Muskelcentrum Gävle!