Behandling av hälsporre

Har du fått hälsporre? Hos Muskelcentrum Uppsala Fyristorg vet vi hur vi ska behandla din fot så att du kan bli av med dina besvär.Vad är hä...

Boka tid hos Muskelcentrum Uppsala Fyristorg för Behandling av hälsporre.

från 830kr

Vad är hälsporre?

Hälsporre innebär att man får ont under hälen, precis i hälens framkant. I vissa fall kan också senan omvandlas till ben vid infästningen i hälbenet, vilket är kroppens naturliga reaktion på en kroniskt ökad belastning. Det de flesta märker är att det gör ont under foten när man kliver upp på morgonen. Detta beror på att man låtit foten och vristen vila under natten, och när man sedan ställer sig upp blir belastningen på senan påtaglig.

Vad är anledningen till att man får hälsporre?

Man kan få hälsporre när man överbelastar ett visst område i sin kropp. Om du upplever obalans i dina muskler eller att vissa delar av din kropp är stela, så finns det risk att krafterna inte fördelas optimalt. I detta fall sker då en överbelastningen på en vävnad i kroppen som påverkar hälen. Har du en stel ländrygg eller svaga muskler i höften kan det vara en orsak till att belastningen på dina fötter inte fördelas på ett bra sätt och att det är därför du fått hälsporre.

Behandling av hälsporre hos Muskelcentrum Uppsala Fyristorg

När du kommer till någon av våra skickliga naprapater börjar vi med att identifiera funktionsfelet i nervsystemet, för att kunna åtgärda det. Vi tittar specifikt på om du har svaga stabiliseringsmuskler i fötterna eller höften, och undersöker din rygg. Utifrån denna analys tar vi fram en behandling som är unikt anpassad efter dig, och ger dig dessutom övningar som du själv kan göra för att undvika att problemen med hälsporre kommer tillbaka igen.

Vill du få hjälp med din hälsporre? Boka en tid hos Muskelcentrum Uppsala Fyristorg, så hjälper vi dig!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Muskelcentrum Uppsala Fyristorg erbjuder.
fr.770 kr
750 kr

Muskelcentrum Uppsala Fyristorg
Varmt välkommen till Muskelcentrum Uppsala Fyristorg! I hjärtat av Uppsala, hittar du Muskelcentrum Uppsala Fyristorg! Här arbetar legitimerade naprapater som kan hjälpa dig med både akuta och långvariga besvär från rörelseapparaten. Vårt mål är att hitta orsaken bakom dina besvär, så att vi kan ta fram en behandlingsstrategi som funkar för just dig. Vi hjälper dig att bli av med din smärta för gott! Om Muskelcentrum Muskelcentrum är en av Sveriges största naprapatverksamheter och har kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna. Våra erfarna naprapater har specialiserad kunskap inom olika belastningsskador, som till exempel arbetsrelaterade besvär och idrottsskador. Vi har dessutom avtal med en rad olika elitlag och gör internationella uppdrag inom svenska landslag. Det här kan vi hjälpa till med på Muskelcentrum Uppsala Fyristorg Vi hjälper dig med alla sorters besvär som kommer från muskler, skelett och leder. Vanliga besvär som vi behandlar är: Ryggskott Nackspärr Huvudvärk Hälsporre Ischias Tennisarmbåge Smärta i axlar och skuldror Löparknä. O BS! Speciell taxa gäller på helger. Läs mer om priser här. Hitta till oss Du hittar oss i vackra lokaler i centrala Uppsala, på Fyristorg 6. Det finns parkeringsmöjligheter på St:Eriks torg (saluhallen), Helga trefaldighets kyrka samt parkeringsgarage i centrum. Mellan maj och september kommer det inte att finnas parkeringsmöjligheter på Fyristorg. Cykelparkering finns i direkt anslutning till ingången. Välkommen att boka en tid hos Muskelcentrum Uppsala Fyristorg, och bli av med dina besvär!

Många patienter uttrycker att Muskelcentrum Uppsala Fyristorg har mycket kompetent och trevlig personal, vilket ger en bra och hjälpsam upplevelse. Lokalerna är fräscha och behandlingen upplevs ofta som effektiv och snabb. Några patienter nämner dock att priserna kan vara höga och att effekten inte alltid möter förväntningar. Det finns också några problem med att upptäcka vissa skador i tid. Parkering kan vara en utmaning nära kliniken. Totalt sett är det ett bra val för idrottsrelaterade skador och muskelproblem.
Kompetent personal
Bristande effekt
Manglande upptäckter
Parkering svårt
idrottsskador, ryggbesvär, muskelvärk
*Sammanfattat från Reco (499) & Google (4).

1 omdöme
Kristina J.