Behandling av hälsporre

Hos Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård erbjuder vi behandling av hälsporre.Hälsporre beror på en inflammation Hälsporre uppst...

Boka tid hos Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård för Behandling av hälsporre.

från 790kr

Hälsporre beror på en inflammation

Hälsporre uppstår när den sena under foten som fäster vid hälen blir inflammerad. Inflammationen uppstår eftersom fotvalvet blivit lägre, vilket i sin tur skapar ett ryck i senan varje gång du tar ett steg. Efter en längre tid med detta problem bildas en förkalkning i senans fäste. Det är detta som brukar kallas för hälsporre.

Akut och och långsiktig behandling av hälsporre

Vid hälsporre krävs oftast både akut och mer långsiktig behandling. I det akuta stadiet kan fotterapeuten tejpa foten och även ge massage som lindrar smärtan. På lång sikt måste du själv träna fötter och underben för att stärka dessa. Du kan även få hjälp med speciella fotinlägg till hälen som gör att infästningen i hälen avlastas.

Varmt välkommen till Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård för din behandling av hälsporre!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård erbjuder.

Gustavsberg
Varmt välkommen till Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård på Värmdö! Hos Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård hjälper jag till att både behandla, förebygga och lindra problem och sjukdomar i dina fötter. Jag som driver kliniken heter Darcia Pratt-Eriksson, och är diplomerad fotvårdsterapeut vid Axelsons Institute. Jag följer kraven från socialstyrelsen och är även medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsförsäkring. Fotvård på Värmdö Min klinik ligger i fräscha lokaler på Värmdö, men hembesök erbjuds även för dig som har svårt att ta dig till fotvårdskliniken. Hos mig kan du bland annat få hjälp med: Medicinsk fotvård Fot- och nagelsvamp Hälsporre Liktorn Vårtor Fot- och underbensmassage Tips och råd Hitta till Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård Kliniken ligger på Fruviksvägen 2-6 på Värmdö. Du kan enkelt ta dig hit med både buss och bil. Tar du bussen finns det ett flertal bussar att välja från Slussen, närmsta busshållplats är Grantomta. Tar du bilen ligger kliniken i nära anslutning till väg 274. Välkommen att kontakta Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård för att boka en tid!

4.9
Charlotte E.
31 maj, 2024
Trevligt bemötande och kunnig inom sitt yrke. Varma rekommendationer.
4.8
Barrington G.
10 jan, 2022
Trevligt bemötande och duktig. Rekommenderas!

Måndag - Söndag