Behandling av liktorn

Hos Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård erbjuder vi behandling av liktornar.Vad är en liktorn? En liktorn är en slags förtjock...

Boka tid hos Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård för Behandling av liktorn.

från 600kr

Vad är en liktorn?

En liktorn är en slags förtjockning av huden och uppstår efter långvarigt tryck eller friktion mot en viss del av foten. Det är vanligt att en liktorn uppstår på eller under tårna, under foten eller i kanten av tånageln. Liktornar kan även bildas mellan tårna och är då oftast mjukare till konsistensen.

Så kan en fotterapeut behandla dina liktornar

Om du besväras av liktornar kan det vara bra att få behandling hos en fotterapeut. Eftersom liktornar endast är symtom på ett problem börjar fotterapeuten med att först försöka identifiera orsaken till smärtan. Ofta kan det bero på en felställning och då kan du få hjälp med hur du kan avlasta foten och även träna upp den för att motverka att problemet kommer tillbaka.

Varmt välkommen till Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård för din liktornsbehandling!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård erbjuder.

Gustavsberg
Varmt välkommen till Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård på Värmdö! Hos Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård hjälper jag till att både behandla, förebygga och lindra problem och sjukdomar i dina fötter. Jag som driver kliniken heter Darcia Pratt-Eriksson, och är diplomerad fotvårdsterapeut vid Axelsons Institute. Jag följer kraven från socialstyrelsen och är även medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsförsäkring. Fotvård på Värmdö Min klinik ligger i fräscha lokaler på Värmdö, men hembesök erbjuds även för dig som har svårt att ta dig till fotvårdskliniken. Hos mig kan du bland annat få hjälp med: Medicinsk fotvård Fot- och nagelsvamp Hälsporre Liktorn Vårtor Fot- och underbensmassage Tips och råd Hitta till Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård Kliniken ligger på Fruviksvägen 2-6 på Värmdö. Du kan enkelt ta dig hit med både buss och bil. Tar du bussen finns det ett flertal bussar att välja från Slussen, närmsta busshållplats är Grantomta. Tar du bilen ligger kliniken i nära anslutning till väg 274. Välkommen att kontakta Nordic Holistic Care (NHC) Medicinsk Fotvård för att boka en tid!

4.9
Charlotte E.
31 maj, 2024
Trevligt bemötande och kunnig inom sitt yrke. Varma rekommendationer.
4.8
Barrington G.
10 jan, 2022
Trevligt bemötande och duktig. Rekommenderas!

Måndag - Söndag