Tandrengöring - för dig över 19 år

Hos oss på Smile Borås kan du få hjälp med att ta bort tandsten. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.Vad är ...

Boka tid hos Smile Borås för Tandrengöring - för dig över 19 år.

från 1152kr
Vid större behandlingsbehov som kräver längre behandlingstider kan priset komma att höjas eller fler besök vara nödvändiga.

Vad är tandsten och varför får man det?

Tandsten består av beläggningar och plack som finns på tänderna. När beläggningarna och placket kommer i kontakt med saliv i munnen så blir de hårda och utvecklas så småningom till tandsten. Tandsten ser ut som hårda gula eller bruna beläggningar på tänderna.

Hur går borttagning av tandsten till?

Tandsten tas bort av en tandhygienist. För att ta bort tandstenen används olika verktyg som tandhygienisten skrapar med längs roten eller tandkronan. Ibland används även verktyg som vibrerar bort beläggningarna från tänderna. I slutet av behandlingen poleras dina tänder, vilket sedan gör det svårare för bakterier att fastna.

Kan man ta bort tandsten själv?

Nej. Tandsten går inte att borsta bort eller på annat sätt ta bort själv. Det är därför viktigt att du vänder dig till en tandläkare eller tandhygienist som hjälper dig att ta bort tandstenen. Om du låter tandstenen vara så kan det resultera i tandlossning och inflammationer i tandköttet.

Varmt välkommen att boka tid för borttagning av tandsten hos oss på Smile Borås!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Borås erbjuder.
Se alla tillgängliga tider
Du får ett kostnadsförslag.
1190 kr
3763 kr
08.50Idag
08.00Tis 1/7
fr.395 kr

Borås
Välkommen till Smile Borås I centrala Borås hittar du, utan att låta skrytsamma, en av stans finaste tandvårdskliniker. I centrum på Allégatan 20 står vårt engagerande team bestående av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor redo att hjälpa dig med din munhälsa. Vi erbjuder självklart en trygg och säker vård efter dina behov. Behandlingar på Smile Borås Allmäntandvård Akut tandvård Estetisk tandvård Tandblekning Tandimplantat Osynlig tandställning med Invisalign Barn- och ungdomstandvård Vi är specialiserade inom akuttandvård och allmäntandvård. Du kan exempelvis boka en årlig tandläkarundersökning hos oss utförd av en professionell tandläkare, eller genomföra en hygienistbehandling med en av våra duktiga tandhygienister. Akut tandvård när du behöver Har du drabbats av akut tandvärk eller en tandolycka? Ingen panik, vi hjälper dig med kort varsel. Hitta till Smile Borås Det centrala läget gör det enkelt att ta sig till kliniken, men såväl bil som kollektivtrafiken. Det finns parkering utanför kliniken på Allégatan eller i parkeringshuset Nybro på Södra Nybrogatan. Kontakta oss på Smile i Borås för att boka tid redan idag!

Smile Borås är en centralt belägen tandklinik med ett professionellt team som erbjuder en rad tandvårdstjänster. Många patienter lovordar det trevliga bemötandet och den skickliga personalen, särskilt för att hantera tandläkarskräck. Kliniken är modern och fräsch. Å andra sidan, vissa recensenter klagar på höga priser och förvirrande information. Kommunikationsproblem och hög personalomsättning har också nämnts.
Professionella och duktiga
Omsättning på tandläkare
Förvirrande besked
Kommunikationssvårigheter
barn, akut tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Facebook (33), Google (25) & Hitta (2).

Måndag
Tisdag - Torsdag