Hos 2Heal Medical Stockholm kan du få hjälp om du upplever återkommande mag- och tarmbesvär eller misstänker att du lider av IBS.
Din mage och tarm har till uppgift är att smälta maten, ta upp näring och eliminera gifter och avfall ut ur kroppen på ett effektivt sätt. Tarmfloran spelar en viktig roll både för immunförsvar och näringsupptag. Om magen inte fungerar som den ska riskerar du att också drabbas av inflammation och sätta ditt immunförsvar ur balans. IBS är ett exempel på en sjukdom där en störning i hur tarmen arbetar kan ge symptom som till exempel
gasighet
svullnad
lös eller hård avföring
magsmärtor.
Våra läkare och näringsterapeuter hjälper dig som lider av mag- och tarmproblem, som till exempel IBS, att ta reda på den bakomliggande orsaken till just dina besvär. Hos oss kan du få hjälp med kostbehandling och kostrekommendationer. Du kan även utföra tester hos oss och vi hjälper dig att kartlägga din tarmflora. Vi kan hjälpa dig påverka din tarmflora och balansera eventuella näringsbrister som är orsakade av ett försämrat näringsupptag. Behöver du läkemedel hjälper vi dig med det också. Hos oss kan du boka in en kostnadsfri första telefonrådgivning där vi tillsammans hittar rätt behandling för dig. Tveka inte att höra av dig!
Varmt välkommen att boka en tid hos 2Heal Medical Stockholm!
Allmänläkare
Läkare, specialist gynekologi och kvinnohälsa
Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar.
Läkare, specialist gynekologi och kvinnohälsa