Telefonrådgivning för hormonell obalans

Boka tid hos 2Heal Medical Stockholm för Telefonrådgivning för hormonell obalans.

Telefonrådgivning för hormonell obalans

Hormonella förändringar är en naturlig del av livscykeln för både män och kvinnor. Har du däremot mycket besvär finns det hjälp att få. 2Heal hjälper dig återställa balansen!

Vad innebär hormonell obalans?

Hormonell obalans kan uppstå när kroppen producerar för mycket eller för lite av vissa hormoner. Det kan också inträffa när hormonnivåerna i kroppen är ur balans, vilket kan orsaka oönskade symptom. Hormonella obalanser är vanligast hos kvinnor, men kan också förekomma hos män.

Symtom på hormonell obalans

Symtomen på hormonell obalans kan variera beroende på vilka hormoner som är ur balans och vilken typ av obalans det rör sig om. Här är några vanliga symptom på hormonell obalans:

• Oregelbunden mens

• Minskad sexlust

• Trötthet och sömnproblem

• Akne och andra hudproblem

• Hårförlust eller oönskad hårväxt

Hormonell obalans kan också orsaka psykiska symtom som humörsvängningar, ångest och depression.

Hur kan 2Heal hjälpa dig?

Om du känner igen dig i flera av symtomen kan det vara aktuellt för dig att söka vård för hormonell obalans. Hos oss kan du snabbt och enkelt boka ditt första telefonsamtal för rådgivning och bokningshjälp. Samtalet är helt kostnadsfritt och är till för att du som patient ska hitta rätt vård. 2Heal strävar efter att du ska uppnå helhetshälsa och optimera ditt välmående.

Varmt välkommen att boka in ditt första kostnadsfria telefonsamtal hos 2Heal Medical i Stockholm redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som 2Heal Medical Stockholm erbjuder.

2Heal Medical Stockholm
Varmt välkommen till 2Heal Medical! 2Heal Medical är en privat klinik bestående av läkare och ett team av hälsoexperter. Vi erbjuder både digitala och fysiska möten – du är välkommen var du än befinner dig i landet! Mottagningen ger individanpassad vård med helhetsperspektiv och fokus på att identifiera och behandla grundorsaken till hälsobesvär. Vårt team av medicinsk expertis letar eventuella orsaker till ditt mående ner på cellnivå. Tillsammans med dig som patient arbetar vi för att skapa långsiktiga lösningar för helhetshälsa. 2Heal Medical fokuserar på helhetshälsa och holistisk vård 2Heal Medical använder de senaste forskningsbaserade metoderna för att säkerställa att vi erbjuder dig vård som botar grundorsakerna till dina besvär och hjälper dig förebygga sjukdom och optimera din hälsa. Din individuella plan inkluderar vård och råd om livsstilsfaktorer som kost, motion och mental hälsa. Med ett holistiskt vårdkoncept strävar vi efter att inte bara lindra symtom, utan att återställa och förbättra din hälsa på lång sikt. Du är välkommen oavsett om du lider av lider av nyuppkomna eller långvariga besvär,  kronisk sjukdom eller vill ha en grundläggande hälsokontroll.  Exempel på områden där vi har specialistteam som kan erbjuda vård: fertilitetsproblem, klimakteriebesvär, PMS, PCOS, andra hormonella obalanser  mag- och tarmproblem, IBS autoimmuna sjukdomar, sköldkörtelsjukdomar  värk i kroppen, andningsbesvär och huvudvärk  stress eller kronisk trötthet utmattning, utbrändhet och låg energi psykisk ohälsa hälsokontroll. 2Heal Medical erbjuder specialistvård inom kvinnlig och manlig hälsa, ortopedi samt psykiatriska sjukdomar. Boka in din första telefonrådgivning – helt kostnadsfritt Det kan vara svårt att veta vart du ska vända dig när du behöver söka vård. Därför erbjuder vi kostnadsfri telefonrådgivning så att vi tillsammans kan se över dina behov och hitta rätt vård för just dig. Boka in ditt första telefonsamtal hos 2Heal Medical för att få rådgivning kring hur du kan optimera din helhetshälsa. Du kan också boka tid direkt hos behandlande läkare. Välkommen att boka tid hos BOKA ( https://2heal.se/boka/bokningshjalp/ ) 2Heal Medicals vision är att hjälpa dig att ta kontroll över din hälsa och skapa en balanserad och friskare framtid – genom att behandla hela människan och inte bara symtomen.  LIV TILL ÅREN – ÅR TILL LIVET !

4.6
Sophie E.
19 feb, 2025
Helena W.
15 jan, 2025
Helhetssyn! Där hela jag får plats. Detta är framtidens vård! Friskvård för framtiden på riktigt. Istället för sjukvård i efterhand. Tack!

Vi jobbar här

Isis Amer-Wåhlin

Läkare, specialist gynekologi och kvinnohälsa

Stefan Arver
Stefan Arver

Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar.

Måns Edlund
Måns Edlund