Hos 2Heal Medical Stockholm arbetar vi med funktionsmedicin som är en vidareutveckling av skolmedicinen. Funktionsmedicin är utmärkt för att bättre hantera komplexa symtom och kroniska sjukdomar.
I funktionsmedicin fokuserar vi på din hälsa som en helhet för att verkligen komma till grunden med dina besvär. Vi samlar in så mycket information som möjligt om varje patient, för att kunna hitta de underliggande orsakerna till dina symtom och sedan ge kroppen rätt förutsättningar för att läka själv.
Hur behandlingen ser ut efter en funktionsmedicinsk analys varierar naturligtvis mycket mellan olika personer, eftersom alla har unika besvär och förutsättningar. Men enkelt kan man säga att det handlar om att ta bort det som är dåligt för dig och istället tillföra bra saker. Bland annat kan det handla om förändringar i kost, livsstil, sömn eller motionsvanor. Men det kan också vara behandling av kemiska obalanser som finns i kroppen, med hjälp av tillskott av mineraler, vitaminer eller liknande.
Varmt välkommen att kontakta oss på 2Heal Medical i Stockholm för mer information om funktionsmedicin!
Läkare, specialist gynekologi och kvinnohälsa
Ortoped och företagsläkare
Allmänläkare