På Kirokliniken - Liljeholmens Kiropraktorklinik erbjuder vi massage.
Massagens primära effekt är att lösa upp spända muskler eftersom rörelseförmågan ökar när musklerna är mjuka, smidiga och flexibla. Massage kan även öka blodcirkulationen, frigöra endorfiner som har en smärtlindrande effekt och hormonet oxytocin som kallas ”lugn-och-ro-hormon”.
Hos oss utför vi klassisk svensk massage. Det är en relativt kraftig massage där massören bearbetar huden och musklerna både ytligt och på djupet. Massören använder sig av knådningar, tryck och strykningar som ökar rörligheten, mjukar upp spända och stela muskler, ger avslappning och stärker immunförsvaret.
Kontakta oss för att boka en tid!
Kiropraktor
Ulrika är utbildad till kiropraktor vid AECC (Anglo- European College of Chiropractic) i England. Efter sin utbildning har hon jobbat vid flera etablerade kiropraktormottagningar i Stockholm och år 2002 öppnade hon Kirokliniken - Liljeholmens Kiropraktorklinik tillsammans med Jess.
Ulrika har gått flera vidareutbildningar i kiropraktik för barn och gravida.
Kiropraktor
Jess är utbildad till kiropraktor vid AECC (Anglo- European College of Chiropractic) i England. Efter sin utbildning har han jobbat på flera väletablerade mottagningar i Stockholm och år 2002 öppnade han Kirokliniken - Liljeholmens Kiropraktorklinik tillsammans med Ulrika.
Jess har deltagit i kurser med Movnat, STAC (elittränareutbildning) och fördjupat sig i barfota löpteknik.
Kiropraktorassistent