På Kirokliniken - Liljeholmens Kiropraktorklinik har vi erfarenhet av att hjälpa barn och ungdomar med olika kiropraktiska besvär. Vi kan hjälpa till med besvär som har sitt ursprung från mekaniska störningar i barnens leder och muskler såsom:
Kiropraktorn gör en omsorgsfull undersökning och analys av ryggen. Därefter behandlas eventuella dysfunktioner som upptäckts. Genom att korrigera funktionaliteten i kroppens leder och muskler kan nervsystemet fungera bättre.
Kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en tid!
Kiropraktor
Ulrika är utbildad till kiropraktor vid AECC (Anglo- European College of Chiropractic) i England. Efter sin utbildning har hon jobbat vid flera etablerade kiropraktormottagningar i Stockholm och år 2002 öppnade hon Kirokliniken - Liljeholmens Kiropraktorklinik tillsammans med Jess.
Ulrika har gått flera vidareutbildningar i kiropraktik för barn och gravida.
Kiropraktor
Jess är utbildad till kiropraktor vid AECC (Anglo- European College of Chiropractic) i England. Efter sin utbildning har han jobbat på flera väletablerade mottagningar i Stockholm och år 2002 öppnade han Kirokliniken - Liljeholmens Kiropraktorklinik tillsammans med Ulrika.
Jess har deltagit i kurser med Movnat, STAC (elittränareutbildning) och fördjupat sig i barfota löpteknik.
Kiropraktorassistent