Har du ont i rygg, nacke eller leder – eller kanske stelhet som inte vill släppa? Då kan naprapati vara rätt för dig!
Hos oss på Stockholms RehabKlinik City möter du erfarna naprapater som hjälper både vid akuta och långvariga besvär. Vårt mål är att du ska känna dig bättre snabbt – och få verktygen för att hålla dig smärtfri i längden.
När du kommer till oss börjar vi alltid med en noggrann undersökning. Vi vill förstå både varför du har ont och hur vi bäst kan hjälpa dig.
Därefter sätter vi igång med behandling som kan bestå av massage, manipulation, mobilisering, manipulation och/eller stretching – ibland även akupunktur eller stötvåg när det behövs.
Många känner skillnad redan efter första besöket – mer rörlighet och mindre smärta. Ibland kan du också uppleva en skön träningsvärk eller trötthet, vilket är helt normalt.
För att dina besvär inte ska komma tillbaka får du alltid råd om träning, rörelse och ergonomi som passar just dig.
Det är väldigt individuellt – men ofta räcker det med 2–6 behandlingar för att märka en tydlig skillnad.
Varmt välkommen till Stockholms RehabKlinik City!
Legitimerad fysioterapeut
Klinikansvarig