Har du långvariga besvär som inte riktigt vill ge med sig – till exempel hälsporre, smärta i hälsenan, eller tennisarmbåge? Då kan stötvågsbehandling vara lösningen för dig.
Hos oss på Stockholms RehabKlinik City använder vi stötvåg som ett effektivt komplement för att påskynda läkningen och minska smärta.
Behandlingen sker med en apparat som sänder ljudvågor ner i det smärtande området. Ljudvågorna stimulerar blodcirkulationen och kroppens egna läkningsprocesser. Själva behandlingen tar bara några minuter och kombineras ofta med naprapati eller fysioterapi.
Många märker skillnad redan efter ett par gånger – smärtan minskar och rörligheten ökar. Ibland kan man känna en lätt ömhet i området direkt efteråt, vilket är helt normalt.
För bästa resultat brukar vi rekommendera en serie behandlingar, ofta 3–6 gånger beroende på besvär.
Stötvågsbehandling är särskilt effektivt vid:
Hälsporre och smärta i fot
Hälsenebesvär
Hopparknä
Tennis- och golfarmbåge
Axelsmärta
Varmt välkommen till Stockholms RehabKlinik City!
Hos Stockholms RehabKlinik CITY möts du av erfarna naprapater och fysioterapeuter som hjälper dig med besvär i rygg, muskler och leder. Vårt fokus är både att lindra symptomen och att ge dig verktyg för en långsiktigt smärtfri vardag. Kliniken ä...

Webbsida
www.srkc.seTelefon