Behandling av yrsel

Besväras du av yrsel? Då är du välkommen att vända dig till oss på Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna!Varför uppstår yrsel?Yrsel...

Boka tid hos Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna för Behandling av yrsel.

850kr
850 kr för nybesök, 580 kr för återbesök

Varför uppstår yrsel?

Yrsel kan bero på en rad olika saker, och ofta är det uppenbart varför du blir yr, till exempel när du åkt karusell, rest dig för snabbt och fått blodsockerfall, eller när du druckit för mycket. Men yrsel kan också bero på snedställningar och låsningar i nackens muskler och leder. Dessa uppstår ofta efter en olycka, där huvudet utsatts för någon form av trauma, som slag, fall eller whiplash. Det är inte alltid besvären dyker upp i direkt anslutning till olyckan, och därför kan det vara svårt att förstå sambandet.

Vi behandlar din yrsel

Om din yrsel beror på spänningstillstånd och snedställningar i nacke och axlar kan behandling genom kiropraktik vara lämplig. På så sätt kan funktionen i leder och muskler återställas, och därmed minskas dina besvär. Vi gör naturligtvis alltid en noggrann undersökning för att ta reda på vad just din yrsel beror på, och tar därefter fram en individuellt anpassad behandlingsplan.

Varmt välkommen att boka tid hos oss på Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna erbjuder.

Sollentuna
Varmt välkommen till Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna!  Välkommen till Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna på Bagarbyvägen 61! Hos oss får du hjälp av kunniga kiropraktorer med alla tänkbara besvär från muskler och leder. Vi driver även en mottagning i Sollentuna. Våra kiropraktorerna på Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna har primärvårdskompetens. Det betyder att de själva kan: undersöka dina besvär ställa en diagnos påbörja behandling, alternativt remittera vidare undersökning om det behövs. Aktivera Kiropraktik och Privatvård har även en mottagning i Danderyd . Vi hjälper dig med dina besvär  Hos Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna kan du få behandling för en rad olika besvär från muskler och leder, till exempel: Ont i knät Ont i höften Hälsporre Migrän Ryggskott Huvudvärk Ischias Ont i ryggen Diskbråck Tennisarmbåge Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, justering och triggerpunktsbehandling. Vägbeskrivning till Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna Du hittar vår klinik på Bagarbyvägen 61, som ligger i Handelsplatsen Häggvik. Om du åker bil hit så finns det gott om parkeringsplatser här. Om du åker kollektivtrafiken är den närmaste pendelstationen Häggvik station, vilket ligger ca 1,5 km bort.  Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna redan idag!

4.8
Jonna