Har du problem med smärta i ländryggen, som strålar ner i benet? Då kan det vara ischias som du känner av. Hos Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna kan du få hjälp med behandling!
Ischias är namnet på den längsta nerv som vi har i kroppen. Den löper från ryggen, hela vägen ner i ena benet. När man pratar om ischias brukar man mena att man upplever symtom som smärta och stelhet i ländryggen, som strålar ner i benet. Detta beror på att ischiasnerven på något sätt har kommit i kläm.
Det kan finnas olika anledningar till att ischiasnerven kommer i kläm och ger smärta. Till exempel kan det uppstå vid muskelspänningar eller diskbråck. Beroende på vad som ligger bakom besvären ser behandlingen lite olika ut. Därför gör vi alltid en noggrann undersökning, så att vi kan ta reda på vad som orsakat besvären i just ditt fall. Utifrån detta kan vi sedan ta fram en individuellt anpassad behandlingsplan.
Boka tid hos oss på Aktivera Kiropraktik och Privatvård Sollentuna redan idag, så hjälper vi dig med din ischias!
Leg. Kiropraktor och Verksamhetschef