Vi vet hur det känns – för vi gör viktresan själva. Hos oss får du specialistläkare och sjuksköterskor som stöttar dig hela vägen med videosamtal, personligt stöd och gratis initial provtagning – var du än bor i Sverige. Du behöver ingen dietist, psykolog eller PT. Du behöver ett team som kan lösa alla problem som uppstår på din sista viktresa. Sedan hösten 2021 har dr Alette Brorstad och hennes team behandlat över 2200 patienter. Vi tar även hand om överviktiga barn från 12 års ålder. Boka ett kostnadsfritt läkarsamtal och få svar på dina frågor inför starten!
Hos Dr Alette erbjuds du ett abonnemang som gör att du får det lilla extra i din viktresa. I ditt abonnemang ingår bland annat provtagning, föreläsningar och individuella behandlingsplaner för att du ska kunna nå din målvikt. Teamet finns till för dig oavsett när och var du behöver stöd. Du blir en del av en gemenskap som stöttar varandra i era viktresor.
Är du och din partner intresserade av att påbörja er viktresa tillsammans? Om ni uppger koden SAMBOS vid betalning så får ni 20% rabatt på ert köp av abonnemang.
Hos oss är halva kostnaden avdragsgill som friskvård. På ditt kvitto framgår tydligt vilken del som räknas som friskvård och vilken som gäller sjukvård. Observera att sjukvård inte är avdragsgill. Som egenföretagare kan du därför teckna ett årsabonnemang och på så sätt nästan maximera användningen av ditt friskvårdsbidrag.
Hör av dig till oss via vår chatt eller per mejl: Info@dralette.se så kontaktar vi dig inom kort.
Välkommen att kontakta Dr Alette och börja din resa mot ett hälsosammare liv!
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
dralette.seTelefon