Konsultation inför viktminskning med medicin - vuxna

Viktminskning md medicin kan vara ett alternativ för dig som försökt med allt annat i hopp om att gå ner i vikt. Dr Alette hjälper dig!När k...

Boka tid hos Dr Alette för Konsultation inför viktminskning med medicin - vuxna.

Konsultation inför viktminskning med medicin - vuxna

När kan läkemedel vara ett stöd för viktminskning?

För vuxna kan medicin vara ett hjälpmedel om kost- och träningsförändringar inte gett tillräcklig effekt, eller om övervikten orsakar hälsoproblem som diabetes eller hjärt-kärlsjukdomar.

Hur går behandlingen till?

Du bokar in ett första kostnadsfritt läkarsamtal för att information och svar på dina frågor. Vid första besöket gör läkaren en medicinsk bedömning och går igenom hälsostatus, viktmål och livsstil. Läkemedlet anpassas efter individuella behov och kombineras alltid med livsstilsråd. Regelbunden uppföljning säkerställer att behandlingen fungerar som den ska och att du når resultat på ett tryggt sätt. Målet är en hållbar viktminskning som förbättrar livskvaliteten.

Välkommen att skaffa ett abonnemang hos Dr Alette!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Dr Alette erbjuder.

Järna
Välkommen till Dr Alette - Ett team som verkligen förstår dig! Vi vet hur det känns – för vi gör viktresan själva. Hos oss får du specialistläkare och sjuksköterskor som stöttar dig hela vägen med videosamtal, personligt stöd och gratis initial provtagning – var du än bor i Sverige. Du behöver ingen dietist, psykolog eller PT. Du behöver ett team som kan lösa alla problem som uppstår på din sista viktresa. Sedan hösten 2021 har dr Alette Brorstad och hennes team behandlat över 2200 patienter. Vi tar även hand om överviktiga barn från 12 års ålder. Boka ett kostnadsfritt läkarsamtal och få svar på dina frågor inför starten! Dr Alette finns med dig hela vägen Hos Dr Alette erbjuds du ett abonnemang som gör att du får det lilla extra i din viktresa. I ditt abonnemang ingår bland annat provtagning, föreläsningar och individuella behandlingsplaner för att du ska kunna nå din målvikt. Teamet finns till för dig oavsett när och var du behöver stöd. Du blir en del av en gemenskap som stöttar varandra i era viktresor. Lättare tillsammans Är du och din partner intresserade av att påbörja er viktresa tillsammans? Om ni uppger koden SAMBOS vid betalning så får ni 20% rabatt på ert köp av abonnemang. Friskvårdsbidrag hos Dr Alette Hos oss är halva kostnaden avdragsgill som friskvård. På ditt kvitto framgår tydligt vilken del som räknas som friskvård och vilken som gäller sjukvård. Observera att sjukvård inte är avdragsgill. Som egenföretagare kan du därför teckna ett årsabonnemang och på så sätt nästan maximera användningen av ditt friskvårdsbidrag. Kontakta oss Hör av dig till oss via vår chatt eller per mejl: Info@dralette.se så kontaktar vi dig inom kort. Välkommen att kontakta Dr Alette och börja din resa mot ett hälsosammare liv!