Vi är en privat vaccinationsmottagning som har avtal med Region Västmanland avseende kostnadsfri TBE vaccination till barn/ungdomar i åldern 3-19 år samt vaccin för dig över 65 år och dig i riskgrupp mot pneumokocker och influensa. Dessutom ger vi covid-19 vaccin enligt regionens gällande rekommendationer.
Telefon- och öppettider varierar. Aktuella tider och mer information om vad vi kan erbjuda på vår mottagning hittar du på vår hemsida, se länk ovan under "Hitta oss".
Välkomna önskar Maria med personal!
Din Hälsa i Västerås vaccinationsmottagning erbjuder trevligt och professionellt bemötande med särskilt gott rykte för sin hantering av barn och spruträdda. Många hyllar den snabba och smidiga upplevelsen samt de fräscha lokalerna. Dock kan förbättringar göras kring att påminna om booster-doser för TBE-vaccin och vissa besökare önskar mer allmänvård och kaffe. Trots detta, rekommenderas den varmt för sina huvudtjänster.