På uppdrag av Region Västmanland erbjuder vi vaccinationer mot covid-19, influensa och pneumokock samt TBE vaccination till barn och ungdomar i åldern 3-19 år. Om du rekommenderas av Regionen att vaccinera dig betalar du samma patientavgift som ett besök på en vårdcentral i Region Västmanland.
Högkostnadskyddet gäller inte.
Högkostnadskyddet gäller inte.
Din Hälsa i Västerås vaccinationsmottagning erbjuder trevligt och professionellt bemötande med särskilt gott rykte för sin hantering av barn och spruträdda. Många hyllar den snabba och smidiga upplevelsen samt de fräscha lokalerna. Dock kan förbättringar göras kring att påminna om booster-doser för TBE-vaccin och vissa besökare önskar mer allmänvård och kaffe. Trots detta, rekommenderas den varmt för sina huvudtjänster.