Tandvårdskliniken Smile Göteborg Domkyrkan hittar du centralt, precis som det låter invid Domkyrkan. Du kan vara säker på att få ett vänligt och tryggt bemötande av såväl tandläkare som tandhygienister och tandsköterskor. Oavsett om du vill boka en tandläkarundersökning eller göra olika behandlingar finns här något för dig. Alla patienter erbjuds delaktighet i sin behandling och därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov. Tandvård är gratis upp till 19 års ålder och både barn, ungdomar och resten av familjen är välkomna att boka en tid hos oss.
Tandläkarundersökning
Tandställning Invisalign
Tandreglering
Barn- och undomstandvård
Familjetandvård
Förutom allmän tandvård finns det också möjlighet att testa våra behandlingar såsom tandblekning, osynlig tandställning med Invisalign och estetisk tandvård.
Behöver du akut tandvård? Hos oss kan du boka tid om olyckan är framme eller du drabbats av akut tandvärk. Vi hjälper dig att hitta en tid så snart som möjligt för att hjälpa dig med dina besvär.
Vill du få ett jämnare leende? Vi är experter på tandreglering med hjälp av tandställningen Invisalign.
Hos Smile Göteborg Domkyrkan erbjuder vi tandvård för hela familjen. Ni kan välja att besöka oss hela familjen vid samma tillfälle. Då ordnar vi självklart så att ni får tider direkt efter varandra eller samtidigt om ni önskar det. Hos oss får både du och dina barn en tandvård för livets alla leenden. Barn och ungdomar går självklart kostnadsfritt fram till 19 år.
På Västra hamngatan 13a, inom vallgraven, ligger tandvårdskliniken Smile snett mittemot Domkyrkan i Göteborg. Med ett centralt läge i Göteborg kan du ta dig hit med kollektivtrafik. Hållplatsen heter Göteborg Domkyrkan.
Tveka inte att kontakta oss på Smile Göteborg Domkyrkan så hjälper vi dig!
Informationen uppdaterades 12:31 - 29 apr, 2025