Lista ditt barn

Hos Smile Göteborg Domkyrkan kan du lista ditt barn - vi hjälper er att skapa goda vanor för livet!Lista ditt barn hos Smile Göteborg Domkyr...

Boka tid hos Smile Göteborg Domkyrkan för Lista ditt barn.

Lista ditt barn hos Smile Göteborg Domkyrkan

Hos Smile Tandvård kan du lista ditt barn, för att få regelbundna kallelser till undersökningar. Från och med det år barnet fyller tre år kan du välja tandvårdsklinik för ditt barn. När du listat ditt barn hos oss får du automatiskt kallelse till kostnadsfria undersökningar.

Varmt välkommen att lista ditt barn eller ungdom hos Smile Göteborg Domkyrkan!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Göteborg Domkyrkan erbjuder.
Du får ett kostnadsförslag
3763 kr
395 kr
395 kr

Inom Vallgraven
Välkommen till Smile Göteborg Domkyrkan Tandvårdskliniken Smile Göteborg Domkyrkan hittar du centralt, precis som det låter invid Domkyrkan. Du kan vara säker på att få ett vänligt och tryggt bemötande av såväl tandläkare som tandhygienister och tandsköterskor. Oavsett om du vill boka en tandläkarundersökning eller göra olika behandlingar finns här något för dig. Alla patienter erbjuds delaktighet i sin behandling och därför tar vi oss tid att lyssna på dina behov. Tandvård är gratis upp till 19 års ålder och både barn, ungdomar och resten av familjen är välkomna att boka en tid hos oss. Utbudet hos oss på Smile Göteborg Domkyrkan Tandläkarundersökning Akut tandvård Tandblekning Tandstensborttagning Tandhygienistbehandling Tandställning Invisalign Tandreglering Barn- och undomstandvård Familjetandvård Förutom allmän tandvård finns det också möjlighet att testa våra behandlingar såsom tandblekning, osynlig tandställning med Invisalign och estetisk tandvård. Vi erbjuder akut tandvård i Göteborg Behöver du akut tandvård? Hos oss kan du boka tid om olyckan är framme eller du drabbats av akut tandvärk. Vi hjälper dig att hitta en tid så snart som möjligt för att hjälpa dig med dina besvär. Vi är specialiserade inom tandreglering Vill du få ett jämnare leende? Vi är experter på tandreglering med hjälp av tandställningen Invisalign. Barn – och ungdomstandvård, eller varför inte Familjetandvård? Hos Smile Göteborg Domkyrkan erbjuder vi tandvård för hela familjen. Ni kan välja att besöka oss hela familjen vid samma tillfälle. Då ordnar vi självklart så att ni får tider direkt efter varandra eller samtidigt om ni önskar det. Hos oss får både du och dina barn en tandvård för livets alla leenden. Barn och ungdomar går självklart kostnadsfritt fram till 19 år. Hitta till oss på Smile Göteborg Domkyrkan På Västra hamngatan 13a, inom vallgraven, ligger tandvårdskliniken Smile snett mittemot Domkyrkan i Göteborg. Med ett centralt läge i Göteborg kan du ta dig hit med kollektivtrafik. Hållplatsen heter Göteborg Domkyrkan. Tveka inte att kontakta oss på Smile Göteborg Domkyrkan så hjälper vi dig!

Smile Göteborg Domkyrkan hyllas för sitt vänliga och professionella bemötande och förmågan att skapa en trygg och lugn miljö för patienter. Många är nöjda med klinikens centrala läge och den lyhörda personalen som anpassar behandlingarna efter patientens behov. Det finns få kommentarer om brister, inklusive enstaka fall av dåligt bemötande och stressade tandläkare.
Vänligt bemötande
Dåligt bemötande
Stressade tandläkare
Felbokningar
barn, akut tandvård, tandreglering
*Sammanfattat från Google (25).

Lördag
(ojämna veckor)