Smile Kiruna logo
1/4
Tandläkare

Smile Kiruna

Varmt välkommen till oss på Smile Kiruna! Hos oss på Smile Kiruna erbjuder vi trygg och kompetens tandvård. Våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister behandlar dig utifrån dina behov och värderar din långsiktiga hälsa. Behandlingar hos Smile Kiruna Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård, barn- och ungdomstandvård, estetisk tandvård och osynlig tandställning som...
Smile Kiruna
Inga lediga tider den närmaste månaden
Se alla tillgängliga tider
3763 kr

Varmt välkommen till oss på Smile Kiruna!

Behandlingar hos Smile Kiruna

Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård, barn- och ungdomstandvård, estetisk tandvård och osynlig tandställning som Invisalign, tandimplantat och tandblekning.

Du kan känna dig trygg hos Smile Kiruna

Vi har erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som ser dig och dina behov.

Välkommen till Smile på Föreningsgatan 2 i Kiruna!

Informationen uppdaterades 12:52 - 29 apr, 2025

Måndag
Ojämna veckor: 7-14
Tisdag
Ojämna veckor: 11-18
Onsdag
Ojämna veckor: 11-18
Torsdag

Smile Kiruna erbjuder ett enastående bemötande och service, med skicklig och vänlig personal som är utmärkta för dem som lider av tandläkarskräck. Kliniken är snabb och effektiv vid akuta behov och har en professionell och trevlig atmosfär. Lokalerna är fräscha och inbjudande, men vissa tycker att ljudisoleringen mellan rummen kan förbättras. Några har också haft svårigheter att få akut tid vid behov.
Bra för tandläkarskräck
Snabb och akut hjälp
Fräscha och trevliga lokaler
Öppet mellan behandlingsrum
Svårt att få akut tid
barn, akut tandvård, estetisk tandvård
*Sammanfattat från Facebook (8), Google (7) & Hitta (5).

1 omdöme
Sylvia T.