Tandblekning - för dig över 19 år

Boka tid hos Smile Kiruna för Tandblekning - för dig över 19 år.

3763kr

Längtar du efter att få ett vitare leende? Hos Smile Kiruna kan du få hjälp med en effektiv och skonsam tandblekning. Innan du gör en tandblekning hemma behöver du oftast göra en undersökning på vår klinik först. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.

Tandblekning hemma

Innan du kan genomföra en tandblekning hemma så får du först komma till oss på Smile Kiruna för att göra en avgjutning av dina tänder. Du får med dig plastskenor som är formade efter dina tänder som du först fyller med blekmedel och sedan sätter över tänderna. Behandlingen kan göras antingen på dagen eller kvällen och kräver oftast några dagars upprepning.

Varmt välkommen att boka tid för tandblekning hos oss på Smile Kiruna!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Kiruna erbjuder.

Kiruna
Varmt välkommen till oss på Smile Kiruna! Hos oss på Smile Kiruna erbjuder vi trygg och kompetens tandvård. Våra tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister behandlar dig utifrån dina behov och värderar din långsiktiga hälsa. Behandlingar hos Smile Kiruna Vi erbjuder allmäntandvård, akuttandvård, barn- och ungdomstandvård, estetisk tandvård och osynlig tandställning som Invisalign, tandimplantat och tandblekning. Du kan känna dig trygg hos Smile Kiruna Vi har erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som ser dig och dina behov. Välkommen till Smile på Föreningsgatan 2 i Kiruna!

Smile Kiruna erbjuder ett enastående bemötande och service, med skicklig och vänlig personal som är utmärkta för dem som lider av tandläkarskräck. Kliniken är snabb och effektiv vid akuta behov och har en professionell och trevlig atmosfär. Lokalerna är fräscha och inbjudande, men vissa tycker att ljudisoleringen mellan rummen kan förbättras. Några har också haft svårigheter att få akut tid vid behov.
Bra för tandläkarskräck
Snabb och akut hjälp
Fräscha och trevliga lokaler
Öppet mellan behandlingsrum
Svårt att få akut tid
barn, akut tandvård, estetisk tandvård
*Sammanfattat från Facebook (8), Google (7) & Hitta (5).

1 omdöme
Sylvia T.