karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
0

Sprututbytesverksamhet i Halmstad

På vården.se kan du jämföra 1 Sprututbytesverksamheter i Halmstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
1 mottagning i närheten av Halmstad
primary care
4.4 (6)

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har sprututbytesverksamheter i Halmstad för snittbetyg?

I Halmstad ligger snittbetyget för sprututbytesverksamheter på 4.42, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din sprututbytesverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och sprututbytesverksamheter i Halmstad.

Vilken sprututbytesverksamhet är bäst i Halmstad?

Att välja vilken sprututbytesverksamhet i Halmstad du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sprututbytesverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De sprututbytesverksamheter med bästa snittbetyg i Halmstad på Vården.se är:

Så tycker patienter om sprututbytesverksamheter i Halmstad

  • Vänligt bemötande allt från incheckning till sköterska och läkare. Snabbt omhändertagande. Bra information.

    – Gunilla Å. Vårdcentralen Nyhem, Halmstad

  • Jag åkte akut dit efter att jag fått en tid. Jag fick träffa en underbar läkare, med norskt påbrå. Kommer ej ihåg namnet. Jag var glad och lättad när jag lämnade. Lasse från Stockholm

    – Lars H. Vårdcentralen Nyhem, Halmstad

Vilka sprututbytesverksamheter i Halmstad har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga sprututbytesverksamheter i Halmstad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en sprututbytesverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en sprututbytesverksamhet?

En sprututbytesverksamhet är en mottagning där personer som injicerar droger får möjlighet att byta till nya sprutor och kanyler (sprutbyte). Syftet med sprutbytet är att minska spridningen av hepatit C och hiv. Sprututbytesmottagningar finns i flera delar av Sverige, som  Malmö, Helsingborg, Kalmar, Stockholm och Kristianstad, men infördes först i Lund. 

Vad gör en sprututbytesverksamhet? 

Sprututbytesverksamheter erbjuder personer med injektionsmissbruk rena injektionsverktyg, genomför utbildningsinsatser och ger råd och stöd. En sprututbytesverksamhet arbetar också med att motivera till frivillig vård och behandling för missbruk eller beroende.