Specialisttandläkare i Tumba

På vården.se kan du jämföra 1 Specialisttandläkare i Tumba. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
9 mottagningar i närheten av Tumba
 
Botkyrka Dental
5.0 (13)

490 kr 
Barn- och ungdomstandvård, Universitetstandvården, Karolinska Institutet

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Odontologisk röntgen, Universitetstandvården, Karolinska Institutet

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Tandreglering, Universitetstandvården, Karolinska Institutet

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Specialistkliniken, Universitetstandvården, Karolinska Institutet

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
No.8 Ortodonti avdelning Södertälje

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
dental care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Huddinge Pedodonti, Huddinge

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Huddinge specialisttandvård

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har specialisttandläkare i Tumba för snittbetyg?

I Tumba ligger snittbetyget för specialisttandläkare på 4.96, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din specialisttandläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och specialisttandläkare i Tumba.

Vilken specialisttandläkare är bäst i Tumba?

Att välja vilken specialisttandläkare i Tumba du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra specialisttandläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De specialisttandläkare med bästa snittbetyg i Tumba på Vården.se är:

Så tycker patienter om specialisttandläkare i Tumba

 • Tack så mycket för den snabba hjälpen, nöjd och kommer tillbaka. Tack

  – Susan E. Botkyrka Dental

 • Väldigt nöjd med behandlingen. Mycket trevlig personal. Ett proffsigt mottagande & omhändertagande. Humana priser. Rekommenderas varmt.. Tack Rebecka, Tony & övrig personal.

  – Johan A. Botkyrka Dental

 • Lika nöjd som alltid !

  – Inna S. Botkyrka Dental

 • Antoine Elkhoury var min utmärkta läkare. Han tog emot mig otroligt snabbt och var så proffsig man kan bli. Han erbjöd mig uppföljning av hans behandling via skype eftersom jag bor i USA. Rekommenderar hans tjänster starkt till framtida klienter!

  – Milos E. Botkyrka Dental

 • Jag vill absolut rekommendera denna tandvårdsklinik. Bra service och bra priser. Snabbt att få en tandläkartid.

  – Hannes H. Botkyrka Dental

Vilka specialisttandläkare i Tumba har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga specialisttandläkare i Tumba som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en specialisttandläkare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är specialisttandläkare?

En specialisttandläkare är en tandläkare som har genomgått ytterligare utbildning och specialisering inom ett specifikt område inom tandvård. Det finns olika specialiteter inom tandvård, såsom ortodonti (diagnostiserar, förebygger och behandlar olika bett- och tandställningsfel), endodonti (diagnostiserar och behandlar sjukdomar och skador i tandens pulpa och rotkanaler), och pedodonti (specialisttandvård för barn och ungdomar). 

Specialisttandläkare har expertkunskap och erfarenhet inom sitt specialområde och erbjuder avancerad diagnostik, behandling och vård inom sina specialiteter. De arbetar ofta i team med allmäntandläkare och andra specialister för att erbjuda en omfattande tandvård till sina patienter. Att träffa en specialisttandläkare rekommenderas om man har stora och mer komplexa tandvårdsbesvär.

Vad gör en specialisttandläkare?

En specialisttandläkare har i uppgift att erbjuda avancerad diagnostik, behandling och vård inom sin specialitet, och kan beroende på sin specialisering utföra olika typer av ingrepp och behandlingar. Till exempel kan en ortodontist arbeta med att rätta till tand- och käkfel, medan en parodontolog istället fokuserar på behandling av tandköttssjukdomar. 

Hur går man tillväga för att träffa en specialisttandläkare? 

För att träffa en specialisttandläkare kan man behöva en remiss från sin allmäntandläkare eller tandhygienist. Remissen skickas sedan till specialisttandvården eller den specifika tandspecialisten som sedan kontaktar patienten för att boka tid för en konsultation. Vissa privata mottagningar kräver ingen remiss för att träffa en specialisttandläkare – på sådana mottagningar kan man direkt kontakta och boka tid för en konsultation.