Odontologisk röntgen, Universitetstandvården, Karolinska Institutet är en vårdmottagning i Flemingsberg.
Mottagningen ligger på Alfred Nobels Allé 8,HUDDINGE, 14104 Flemingsberg.
För att du ska få rätt diagnos och behandling behöver vi ofta ta röntgenbilder av dina tänder eller käkar. Vi bedriver grund- och specialistutbildning samt forskning inom radiologi.
Vi utför intraorala, panorama, kefalostat och CBCT-röntgenundersökningar. Vi har korta väntetider och kan snabbt ta emot nya patienter när vi har fått en remiss. Röntgenundersökningarna granskas alltid av en specialist i odontologisk radiologi.
Vi utbildar framtidens tandvårdspersonal
Du blir behandlad av specialisttandläkare eller tandläkare under specialistutbildning. Eller av studenter som läser till tandläkare eller tandhygienist. All behandling som studenterna utför sker under handledning av lärare.
Källa: HSA-katalogen
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
ki.seTelefon

Afte är mycket smärtsamma små, ljusa sår i munnens slemhinna. Såren är upp till fem mm stora med en kraftigt rodnad runt såret.

Om en tand inte går att rädda, eller om tänderna sitter för tätt, kan man behöva dra ut en tand. Läs allt om tandutdragning här.
Sponsrad