I Västernorrlands län ligger snittbetyget för sjukhus på 3.53, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din sjukhus? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och sjukhus i Västernorrlands län.
Att välja vilken sjukhus i Västernorrlands län du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sjukhus baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De sjukhus med bästa snittbetyg i Västernorrlands län på Vården.se är:
Helt fantastisk personal. Så otroligt omtänksamma och trevliga👍👍Omvårdnaden är femstjärnig. Ni är helt underbara🤩
– Susanne Å., Ortopedavdelning 14 Sundsvall
Utmärkt!
– Jörgen G., Psykiatrisk mottagning Kramfors
Mycket trevliga och kunniga. Dock som alla andra svårt för att läsa hela mejlet så som vanligt tala om på första raden vad du vill att de ska göra.
– Christer B J., Sömnapnémottagningen Sundsvall
Jag är nöjd med hur snabbt jag fick tid och hjälp till operation. Inte för mycket snack innan utan mer, ta tag i problemet direkt så jag inte hann att gruva mig och hitta på egna svar i mitt huvud.
– Amanda S., Öron-näsa-halsmottagning Sundsvall
Stort tack för super bra service! Och så fruktansvärt trevlig personal!!
– Lars-Göran A., Ortopedavdelning 14 Sundsvall
Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa sjukhus: