I Gustavsberg ligger snittbetyget för neurologiska rehabiliteringsverksamheter på 2.79, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din neurologisk rehabiliteringsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och neurologiska rehabiliteringsverksamheter i Gustavsberg.
Att välja vilken neurologisk rehabiliteringsverksamhet i Gustavsberg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra neurologiska rehabiliteringsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De neurologiska rehabiliteringsverksamheter med bästa snittbetyg i Gustavsberg på Vården.se är:
Vill tacka mycket Anne Wetterholm som är rehabkoordinator på Gustavsbergs vårdcentralen. Hon hjälpte mig mycket och har gjort ett suveränt jobb!
Med vänlig hälsning, Anna (patient)
– Anna L., Gustavsbergs vårdcentral
Mycket nöjd med bemötandet och vården av läkaren Hawre på Gustavsbergs vårdcentralen. Den här personen vill verkligen hjälpa patienten. Tack!
– Anna L., Gustavsbergs vårdcentral
Väldigt väl omhändertagen av läkaren o förstående. Känner förtroende för denna vårdcentral. Trevlig personal
– Ronnie B., Gustavsbergs vårdcentral
Mkt bra
Jätte nöjd med mina doktorer!
– Ann K., Gustavsbergs vårdcentral
Är listad hos proffsig läkare som lyssnar, bryr sig och alltid löser problem!
– Ninni P., Gustavsbergs vårdcentral
Idag finns det inga neurologiska rehabiliteringsverksamheter i Gustavsberg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en neurologisk rehabiliteringsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En neurologisk rehabiliteringsverksamhet är en specialiserad verksamhet som fokuserar på rehabilitering och behandling av personer som har drabbats av neurologiska sjukdomar, eller skador på nervsystemet. Verksamheten syftar till att hjälpa personer att återvinna eller förbättra sina fysiska, kognitiva och psykiska funktioner samt att främja sin livskvalitet och självständighet.
På en neurologisk rehabiliteringsverksamhet kan man få hjälp med rehabilitering och träning för att återställa eller förbättra motoriska färdigheter såsom gång, balans och finmotorik. Man kan också få hjälp med att förbättra eller återfå tal och språkfärdigheter efter exempelvis en stroke. Kognitiv rehabilitering erbjuds ofta, för att förbättra minne, uppmärksamhet, problemlösningsförmåga och andra kognitiva funktioner. Psykologisk och emotionell support kan också vara en viktig del av rehabiliteringen, då neurologiska sjukdomar ofta påverkar människors psykiska välbefinnande och kan leda till oro, depression och ångest. En neurologisk rehabiliteringsverksamhet kan också erbjuda bedömning av hjälpmedel som kan underlätta vardagsaktiviteter och öka självständighet.