Linköping
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Neurokirurgi i Linköping

På vården.se kan du jämföra 3 Neurokirurgimottagningar i Linköping. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
3 mottagningar i närheten av Linköping

Vad har neurokirurgimottagningar i Linköping för snittbetyg?

I Linköping ligger snittbetyget för neurokirurgimottagningar på 4.88, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din neurokirurgi? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och neurokirurgimottagningar i Linköping.

Vilken neurokirurgi är bäst i Linköping?

Att välja vilken neurokirurgi i Linköping du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra neurokirurgimottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De neurokirurgimottagningar med bästa snittbetyg i Linköping på Vården.se är:

Så tycker patienter om neurokirurgimottagningar i Linköping

Vilka neurokirurgimottagningar i Linköping har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga neurokirurgimottagningar i Linköping som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en neurokirurgi på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är neurokirurgi?

Neurokirurgi är den specialitet som arbetar med diagnostisering och behandling av olika neurologiska sjukdomar och skador i det centrala nervsystemet, såsom Parkinsons sjukdom, stroke, multipel skleros (MS), hjärntumörer, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskador.
En neurokirurg, även känd som hjärnkirurg eller neurokirurg, är specialistläkare som ansvarar för att utföra neurokirurgiska operationer och ge patienter nödvändig vård och behandling. Neurokirurger arbetar vanligtvis på neurokirurgiska kliniker.

När bör man träffa en specialist inom neurokirurgi? 

Du bör träffa en specialist inom neurokirurgi om du har neurologiska sjukdomar eller skador som kräver behandling/operation. En neurokirurg har expertkunskaper och erfarenhet av att diagnostisera och behandla olika tillstånd och neurologiska sjukdomar. Genom att träffa en neurokirurg kan man få en noggrann utvärdering av sin sjukdom eller skada, och diskutera lämpliga behandlingsalternativ eller neurokirurgiskt ingrepp.