Trollhättan
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Kärlkirurg i Trollhättan

På vården.se kan du jämföra 1 Kärlkirurger i Trollhättan. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
1 mottagning i närheten av Trollhättan
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har kärlkirurger i Trollhättan för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på kärlkirurg i Trollhättan. Lämna gärna ett omdöme om just din kärlkirurg i Trollhättan så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken kärlkirurger är bäst i Trollhättan?

Eftersom det inte finns några omdömen på kärlkirurger i Trollhättan idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken kärlkirurger som passar bäst för just dig.

Vilka kärlkirurger i Trollhättan har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kärlkirurger i Trollhättan som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en kärlkirurg på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en kärlkirurg?

En kärlkirurg arbetar vanligen på en kärlmottagning och är specialiserad inom kärlkirurgi. Kärlkirurgi är en specialist som fokuserar på diagnos och behandling av sjukdomar i kärlsystemet, vilket inkluderar både blodkärl och lymfkärl. De vanligaste sjukdomarna som en kärlkirurg behandlar är åderförkalkning, blodproppar, aneurysm (utbuktning i blodkärlen) och missbildningar i kärlen. En kärlkirurg kan också behandla venösa åderbråck. 

Vad gör en kärlkirurg? 

Kärlkirurgen använder sig av både icke-invasiva tekniker och kirurgiska ingrepp för att behandla olika tillstånd relaterat till kärl. Exempel på icke-invasiva tekniker som används är medicinsk behandling, interventionell radiologi och endovaskulär kirurgi, där man använder en kateter för att nå kärlsystemet genom små snitt i huden. Kärlkirurgiska ingrepp som används inkluderar ådertransplantation, kärlrekonstruktion och kärlbypassoperationer. Det är viktigt att notera att kärlkirurger inte enbart behandlar hjärtrelaterade sjukdomar, utan även kroppens andra blodkärlssystem, som exempelvis till benen eller njurarna.