karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Habilitering barn och ungdom i Växjö

På vården.se kan du jämföra 1 Habiliteringsmottagningar, barn och ungdom i Växjö. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Växjö
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
mental health

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har habiliteringsmottagningar, barn och ungdom i Växjö för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på habilitering barn och ungdom i Växjö. Lämna gärna ett omdöme om just din habilitering barn och ungdom i Växjö så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken habiliteringsmottagningar, barn och ungdom är bäst i Växjö?

Eftersom det inte finns några omdömen på habiliteringsmottagningar, barn och ungdom i Växjö idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken habiliteringsmottagningar, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka habiliteringsmottagningar, barn och ungdom i Växjö har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga habiliteringsmottagningar, barn och ungdom i Växjö som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en habilitering barn och ungdom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är habilitering barn och ungdom?

Habilitering för barn och ungdomar syftar till att stödja och hjälpa till med funktionsnedsatta eller kroniskt sjuka barn och ungdomars möjligheter till utveckling, delaktighet och livskvalitet. Habilitering omfattar allt från medicinska och psykologiska till pedagogiska och sociala insatser.

Vad kan barn- och ungdomshabiliteringen hjälpa till med?

Barn- och ungdomshabiliteringen kan hjälpa till med en rad olika områden. Habiliteringspersonalen kan bistå med att undersöka och fastställa olika funktionsnedsättningar eller diagnoser hos barnet eller ungdomen. Barn- och ungdomshabilitering erbjuder också individuell behandling eller gruppbehandling för att stödja barnet eller ungdomen i deras utveckling, och förbättra deras färdigheter på olika områden. Personalen erbjuder rådgivning, utbildning och träning för att föräldrar och andra familjemedlemmar ska kunna hantera och stötta barnets behov på bästa sätt. Barn- och ungdomshabiliteringen erbjuder också hjälpmedel och tekniska lösningar för att underlätta vardagsaktiviteter och öka delaktighet i samhället.