I Västra Götalands län ligger snittbetyget för anestesikliniker på 4.5, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din anestesiklinik? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och anestesikliniker i Västra Götalands län.
Att välja vilken anestesiklinik i Västra Götalands län du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra anestesikliniker baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De anestesikliniker med bästa snittbetyg i Västra Götalands län på Vården.se är:
Det var inte jag som fick vård utan en anhörig, fick väldigt bra information, väldigt empatisk personal kunde ringa när jag ville. Min anhöriga fick väldigt bra hjälp. Personalen tröstade o förklarade väldigt bra när jag var orolig. Tack för en så bra vård. Bokade ingen tid efter som det var akut så vet inget om det.
– Anneli S., Intensivvårdsavdelning Borås, Borås
Vill lyfta ER fantastiska fina människor som arbetade på IVA nu i helgen 25-27 september dag som natt när VI förlorade en nära anhörig. Ni som tog hand om Bertil född 43 NI vet vilka NI är som så fint och respekt fullt tog hand om honom och även vi som var där tills han somnade in 1007 i söndags morse. Ni som arbetade då visade upp så fint varmt medmänskligt sätt gentemot oss alla där och det vill VI som var där Anita Åke Annika Patrik och Siw verkligen tacka för ALLT Ni gjorde för Bertil ALLT!! Ni förde även en sådan fin dagbok som bara d berörde oss oerhört mycket kram och all kärlek till ER
– Patrik K., Intensivvårdsavdelning Borås, Borås
Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa anestesikliniker: